De bedste måder at fastsætte Sheet Vinyl

December 19

De bedste måder at fastsætte Sheet Vinyl

Vinylgulve er ikke bare billig mulighed længere. Sheet vinyl fås i forskellige tykkelser, mønstre og farver. Det ofte ligner sten eller fliser så tæt at det kræver en hænder og knæ inspektion at se forskel. Sheet vinyl er en holdbar, pålidelig valg til badeværelser og køkkener. Det naturligt modstår vand, og det giver en blød pude under fode for at stå i længere perioder.

Prep arbejde

Vinyl er fleksibel, så mangler i gulvet under det vil vise gennem som bump og kamme over tid, bemærker Hometime. Før du installerer sheet vinyl, tjekke gulvet for klumper. Hvis gulvet ikke er glat, installere et lag krydsfiner først at give dig en selv overflade. Hvis der er små skønhedsfejl, skrabe eller sand dem ned eller bruge en selvstændig nivellering fyldstof beregnet til nivellering gulve. Selvnivellerende fyldstof ligner beton, og det tørrer meget hårdt. Ren gulvet for at fjerne alle rester.

Passer

Formere rummets bredde af dens længde til at lære de firkantede optagelser. De fleste sheet vinyl kommer i 6, 9 eller 12-fods bredde, forklarer Utah State University. Vælg en bredde til at undgå sømme i mindre rum. Hvis sømme er uundgåelig, tegner sig for matchende mønstre langs sømme ved at købe yderligere vinyl.

Justering

Korrekt justering er vigtigt. Plot installationen at begynde langs en lige væg, eller Juster det med døren, hvis der er ingen lige vægge. Fjern så mange forhindringer som muligt og arbejde omkring de andre. Lave en skabelon af ordet med ruller brun håndværk papir. Dække gulvet med papir, forbinder sømme med tape til at gøre en solid ark. Spore omridset af forhindringer som skabene og VVS rør på papiret med en tusch, og skær dem med en hobbykniv. Brug skabelonen til at gøre rå montering nedskæringer i vinyl, men skære ikke dem præcist. Forlade lidt overskud til at arbejde med. Testen passer vinyl i rummet før du anvender lim, og trim de ru åbninger med en hobbykniv for en præcis pasform.

Selvklæbende

Et par almindelige metoder bruges til at lime sheet vinyl på gulvet. Din vinyl kan kræve en bestemt type, så vær sikker på, før du fortsætter. Den forkerte lim. kan misfarve gulvene som nævnt af Tim Carter af Ask Builder. All-over limen påføres med en indskåret murske, så vinyl er rullet ud og trykket ned med et tungt gulv roller eller en kagerulle. Perimeter lim anvendes kun omkring kanten af rummet og omkring forhindringer. Vinyl er rullet ud, glattes og presset på lim med en rulle. Klæbebånd klæber til gulvet og vinyl, og anvendes i de samme områder som perimeter klæbemiddel. Arbejde fra midten ud mod rynker og luftlommer.

Sømme

Når du bruger all-over lim, butt vinyl sømmene sammen og rul dem sammen med rullen. Rydde op overskydende lim i fugen, før det tørrer. Med omkredsen lim eller selvklæbende tape, ophæve den vinyl kanter og anvende det på gulvet langs sømmen; Tryk derefter på begge stykker af vinyl i lim med en rulle.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com