De bedste måder at fjerne lim fra trægulve

May 1

Fjernelse af lim fra trægulve kan være en vanskelig og tidskrævende proces. Der er en række måder at gøre dette effektivt, men den rette metode afhænger af et par faktorer. Overveje den tid du har til at fuldføre fjernelse, typen af lim til stede og farer for at beskadige gulvet under processen. Uanset hvilken metode vælger du, det vil tage lidt tid.

Varmt vand metode

Hvis du er i stand til at fjerne lim i hånden, metoden varmt vand kan være den bedste måde at slippe af limen med mindst chance for at beskadige din gulvbelægning. Du skal bruge nogle gamle klude og kogende vand. Lægge klude over limen, så hæld vand på klude, lade det kogende vand suge limen i et par minutter. Varmen skal opløse den lim, så du kan tørre det med klude, når de har kølet en smule. Processen skal muligvis gentages et par gange; Hvis det kogende vand ikke opløse lim helt, kun blødgøring, du muligvis bruge en skraber til at fjerne den.

Sandpapir metode

Metoden sandpapir kræver at du bruger en smule af muskel magt. Du bliver nødt til at gøre to passerer du effektivt fjerner alle lim fra træet. Først skulle være med en kursus-grade papir, 12 til 20 sandkorn sandpapir bør gøre. Sand sammen med kornet af træ. Når du er færdig med den første pass med kursus papir, skal du bruge en bøde-grit papir til at udjævne træ. Sand på gulvet i hånden--mindst med kursus papir--da limen vil forstyrre driften af en power sander.

Mineral-spiritus metode

Hvis limen er en mørk, tar-baseret lim, kan mineralske spiritus være effektive til at fjerne den. Kun bruge mineralske spiritus i et godt ventileret område, da det har en stærk lugt. Anvende ånderne til lim direkte med en pensel, så limen opløses. Brug en klud til at fjerne limen fra træet. Lak fortynder, fortynder og acetone også arbejde med denne metode.

Kemisk metode

Der findes flere mærker af kemiske flyttefirma til beskæftiger sig med træ-gulv overflader. Vejledningen varierer afhængigt af producenten, men de fleste er sædvanligvis effektiv, hvis de anvendes korrekt. Som med mineralske spiritus, Sørg for er værelse du arbejder i godt ventileret

Varmepistol metode

Varme pistol metode virker når de fleste andre ikke. Anvende varmepistol direkte på limen. Det virker meget gerne det kogende vand metode, bortset fra varmen fra pistolen kan svide træ, så brug denne metode kun som en sidste udvej.

Uanset metode, vil du gøre det meste af arbejdet på dine knæ, så en række benbeskyttere er afgørende, som er et par arbejdshandsker, når der beskæftiger sig med kemikalier og spiritus. Hvis du ønsker at bevare træ finish, prøvningsmetode du agter at bruge på et out-of-the-way område på gulvet før du begynder for at se, hvilken effekt metoden vil have. De fleste metoder kræver lakering af gulv.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com