De bedste måder at gemme friske blomster til buketter

May 20

De bedste måder at gemme friske blomster til buketter

Mange gange opstår, når du skal gemme friske afskårne blomster for at oprette en buket til en begivenhed, der vil ske en til to dage i fremtiden. Blomsterne kan høstes fra din egen have eller købt fra en Blomsterhandler eller engros blomst leverandør. Forberede og gemme dine friske blomster bedst sikrer blomster i din buket vil se ud som om de var skåret dag.

Homegrown

Hvornår og hvordan du høste blomster dyrkes i haven vil afgøre, hvor godt blomstrer holde i opbevaring til buketten du agter at gøre på et senere tidspunkt. Høste dine hjemmeavlede blossoms, ved hjælp af skarp kniv grensakse, tidligt om morgenen når stænglerne er fuldt hydreret. Umiddelbart Placer stilke i en beholder, der har koldt vand i den. Når du bringer de friske afskårne blomster indendørs, forberede dem til lagring ved første brug af en metode kaldes "hærdning". Bland kommerciel blomstret konserverende ifølge vejledningen i vand, der er 110 grader F. sted din frisk afskårne blomster stammer i denne varmt vand blandingen i en til to timer mens beholderen og blomstrer opbevares på et køligt sted. Vigtigste bag denne metode er at varmt vand hurtigt udarbejdes blomst, fuldt hydrating blomstre stilk, blade og dæmme op for sin kapacitet. Når du skære en blomst fra en plante, tager du væk blomstens fødekilde, så jo mere du kan erstatte mad bedre og længere dine blomster vil vare.

Efter du har hærdet din friske afskårne blomster, overføre dem til en beholder med lunkent vand med blomstermotiver konserveringsmiddel for opbevaring. Placer denne objektbeholder i en placering, der er cool, 65 grader F eller lavere, væk fra sollys og kladder.

Kommercielt vokset

Når du køber friske blomster fra en Blomsterhandler eller kommercielle avleren til brug i en senere buket, blomstrer sandsynligvis vil indfinde sig samlet i en cellofan indpakning og kan have en elastik omkring stilke. Fjerne elastikken, men holde den cellofan indpakning omkring blomster til at holde blomsterhoveder fra eventuelt hængende mens gemt. Efter du har fjernet elastik, skære en lille mængde af stilken off, 1/2 tomme eller deromkring. Som hjemmeavlede blomster, hærde blomsterne ved at placere stilke i en vand og blomster konserverende mix, der er på 110 grader F. orlov blomster i varmt vand til en til to timer, så de kan drikke op så meget væske som muligt og blive fuldt hydreret. For at gemme kommercielt dyrkede blomster til en buket lavet senere, skal du placere blomsterne i en beholder, der har en vand og blomster konserveringsmiddel. Sætte beholderen med blomster i et køligt sted, 65 grader F eller køligere, men ikke under 35 grader F. Placeringen bør være væk fra direkte sollys, kladder og varmekilder.

Generelle Tips

Når du skærer enderne af stængler, skåret dem i en vinkel til at åbne et større område for stammen til at tage op vand. Stænglerne skal være recut, hver gang du skifter vand eller containere. Ferskvand er en vigtig ingrediens til med succes at holde friske afskårne blomster frisk. Skift vandet i beholderen dine lagrede blomster er i daglig. Lukewater eller koldt vand, med blomstermotiver konserveringsmiddel, er bedst for at bevare friskhed.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com