De bedste måder at gøre en lille græsplæne ser godt & lav vedligeholdelse

March 31

De bedste måder at gøre en lille græsplæne ser godt & lav vedligeholdelse

Bare fordi du har betyder en lille gård ikke at dine landskab har at være almindelig eller kedeligt. Hvis du mangler tid til vedligeholdelse ekstravagante landskabspleje design, er indstillinger tilgængelige til at gøre din lille græsplæne ser stor og lav vedligeholdelse. Indgyde din personlighed i dine udvendige designstil, lige som du gør i indre af dit hjem.

Automatisk vedligeholdelse

Investere i automatiske sprinkleranlæg med timere. Sæt dem til at gå tidligt om morgenen eller aftenen, afhængigt af hvad der er bedst for din type af græs og klimaet hvor du lever. Andre automatiske haven forsyninger omfatter blæst glas pærer, der giver potteplanter det nøjagtige beløb af vand de har brug for på et tidspunkt.

Haven Kits

Kits er tilgængelige til at gøre alt om små plænepleje og havearbejde, lettere og hurtigere. En af de bedste måder at gøre en lille græsplæne både attraktive og lav vedligeholdelse er at købe en roll-out blomsterbed. Et lang stykke af sod, som er allerede seedede med blomster, alt du skal gøre er, at rulle det ud hvor du vil blomsterbed at være. Mange gynge-ud senge er lavet af materialer, der hjælper blok ukrudt fra spiring så godt.

Ikke-levende naturlige elementer

Bringe i elementer, der ikke kræver meget vedligeholdelse eller sørge for at holde ser store. For eksempel, kan en velplaceret rock haven tilføje farve og tekstur til din lille græsplæne uden at kræve vedligeholdelse. Det giver også den ekstra bonus for at reducere mængden af græs, du skal klippe. Alternativt, omgiv åbne områder med træflis og en eller to potteplanter i stedet for plantning enheder direkte i jorden.

Værftet ornamenter

Vælg din Haveudsmykninger omhyggeligt, når du planlægger ud i en lille græsplæne landskab. Placeringen er også vigtigt, når du vil beholde design lav vedligeholdelse. For eksempel, de flere statuer du har i midten af din værftet, de flere elementer, skal du flytte når der klippes. I stedet sætte et par store ornamenter, der virkelig skiller sig ud ved siden af dit hus eller oprette et par små grupperinger, at fremvise din stil. Mindre er mere, når du foretager en lille græsplæne ser godt ud.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com