De bedste måder at Grade & kompakt blødt Sand

January 11

Sandet er en ideel byggemateriale, der komprimerer i en solid base lag for indkørsler, fundamenter, terrasser og veje. Det kvaliteter nemt til en glat flad overflade på grund af sin gode granulat. Du har en række muligheder for sortering og komprimering materiale afhængigt af størrelsen af det område, det vil være der dækker og udstyr til rådighed.

Hånd sortering

Du kan lønklasse små områder med blødt sand ved hånden ved hjælp af en skovl, landskab rake eller afretningslag bord. I åbne områder, skal du bruge en række grade bøffer med niveau strengen trukket på snor mellem dem som en dybde guide. Niveau sandet så godt som muligt ved hjælp af en skovl og bruge en rake til lønklasse sand glat. For beton og brolægger arbejde, træ former bygget med 2 x 4 eller 2 af 6 tømmer giver dig mulighed at få sandet perfekt niveau, ved hjælp af en afretningslag bord. Køre bestyrelsen på tværs af toppen af formularer i en savning bevægelse, som vil slippe af med luft lommer og lønklasse i sandet for at højden af formen.

Klassificering af udstyr

Du kan bruge tungt udstyr som en bulldozer, Minilæssere eller frontlæsser til grade større områder med blødt sand. Grade bøffer med elevation varemærker tillade dig at grade sand til inden for en tomme eller så i store rum. Ekstra forsigtighed skal træffes med tungt udstyr, fordi det ofte synker i sandet som det kvaliteter. Udstyr med spor eller brede dæk har tendens til at forstyrre den sand mindre end mindre dæk som på en Minilæssere.

Komprimering værktøjer

En gas-drevne vibrationer tamper bruger en forbrændingsmotor til magten en vibration mekanisme, der komprimerer overflade under den. En flad plade på bunden ture på tværs af overfladen ved hjælp af vibrationer til at flytte det. For små områder, bruge en hånd sikret mod manipulation, der består af en hånd og vægt flad ende, som du trykker mod sand overfladen. Disse er ideelle til terrasser og gangbroer, hvor de større gas tamper vil passe ikke.

Roller

En wheel rullen er et ideelt værktøj til at komprimere store dele af sand, som i en vej eller parkeringsplads projekt. Du skal justere hjul vægt for at forhindre at sandet bliver skubbet frem for komprimeret. Undgå skarpe sving når rullende blødt sand, som det tendens til at forårsage hjulet til at grave i, ødelægger lønklasse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com