De bedste måder at placere vinduet Fan

April 2

Midt i sommervarmen er det svært at koncentrere sig om andet end at holde køligt. Hvis en air condition ikke er i budgettet, eller du vil hellere spare energi af gået med naturens afkøling breezes, undersøge de bedste måder at placere dit vindue fan. Om din fan bør stå i eller ud afhænger tid af dagen, samt temperaturen udenfor.

Vender udad

I de varmeste timer af dagen er det bedst for dit vindue fan til ansigt udad, blæser varm luft udenfor. Tage retning af vinden i betragtning, når de beslutter, i hvilket vindue til at placere din fan. Tillad ikke blæser til at blæse mod vinden; Dette vil gøre appliance arbejde hårdere og mindske afkøling evne. Konfigurere fan, så det blæser i den samme retning af vinden. Dette vil trække varm luft fra dit hjem, og udkastet til lavet vil fylde din værelser med køligere luft. Hold de indvendige døre i dit hus åbent men holde andre vinduer lukket; Dette vil skabe et vakuum effekt.

Vender indad

Tillad dit vindue fan til ansigt indad i køligere perioder af dagen. Igen, sat op blæseren, så at det blæser i den samme retning af vinden. Tillade cool luft udefra til at cirkulere gennem dit hjem og sænke indvendigt temperatur. Igen, holde indvendige døre i dit hjem åbne men holde andre vinduer (udover windows holder en boks fan) lukket.

Udenfor overvejelser

Der er visse overvejelser, du skal huske på, når din boks fan står udenfor. Undgå at placere fans blæser udad nær klimaanlæg eller køleskabe; fans vil straks trække ud den kølige luft lavet af apparatet og reducere den apparat energieffektivitet. Vælg den største mulige boks fan for dit vinduesstørrelse til at holde varm luft fra siver i omkring kanterne af ventilatoren. Sørg for skærmen i vinduet holdes sikkert og har ingen rips eller huller, at holde insekter og andre væsner ud.

Inde i overvejelser

Mens din boks fan blæser luften inde, overveje din umiddelbare omgivelser. Undgå at placere din boks fan i windows nær skraldespande, travle parkeringspladser, benzinstationer eller ildelugtende områder. Du ønsker ikke denne luft blæser inde i dit hjem. Holde indad blæser fans på den shadiest side af dit hjem, hvor luften er fedeste. Hvis din fan blæser indad i en kontor vindue eller andre rum, der indeholder vigtige papirarbejde, sikre dine papirer, før du tænder på ventilatoren.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com