De bedste måder at rense Gas køleskab

August 10

Gas køleskab, kører på naturgas eller propan, bruges ofte når elektricitet er ikke tilgængelige, især i rekreative køretøjer eller i fjerntliggende områder, hvor elektricitet ikke er tilgængelig. De bedste måder til at rense et gas køleskab indkaldelse sikkerhed først. Det er en af de vigtigste komponenter, når du arbejder med en åben flamme. Når flammen slukkes, bør rengøring køleskabet inddrage ved hjælp af de bedste, mest blide værktøjer og produkter for at befri den for enhver opbygning, der kan hindre dens funktion.

Interiør

Hvis dit gas køleskab har en optøning cyklus, efter eller under cyklus er den bedste tid til at rense køleskabet, da det er varmt, er tør og magt slået fra. Brug kun varmt vand, ikke varmt, til at rense inde i køleskabet. Tilføje en mild husstand vaskemiddel til vandet for ekstra rengøring. Brug en blød klud eller svamp fugtet med vand og opvaskemiddel til at tørre ned interiør. Skyl eventuelle rester sæberester ud af køleskabet, når du er færdig med rengøring på indersiden. Tør køleskabet helt tør med en ren, tør klud.

Udvendig

Foretage rengøring ydersiden, når du rengør interiør til slut begge gøremål på en gang. Hvis du ikke rengøring interiør, er det stadig tilrådeligt at slukke for gas køleskab. Brug en blød børste eller en ren klud fugtet med sæbe og vand løsning til at tørre snavs og andet snavs ud af alle de udvendige dele. Skrub kølemaskinen godt da snavs hober sig op mere overdrevent i det.

Rengøring af værktøj til at undgå

Undgå at bruge slibende rengøringsmidler værktøjer eller produkter, når du rengør køleskabet. Nogle værktøjer til at undgå at bruge i interiøret omfatter ståluld og skrubbe pensler. Brug ikke fjernelse af pletter pulver eller andre barske rensekemikalier til at rense enten interiør eller eksteriør af køleskabet.

Gas Supply dele

Nogle gas køleskab modeller kræver rengøring inden for gas supply dele, herunder brænder, flue og vingen, hvis du bemærker rester eller andre opbygning omkring dem. Slå køleskabet er især afgørende, når rengøring disse dele. Tillad delene, masser af tid til at køle før du rengør omkring dem. Bruge en kombination af højt tryk luft og en piberenser til at rengøre brænderen. En flue børste er nyttigt til at rense omkring flue og vingen.

Andre advarsler og forslag

Kontrollere kølemaskine til snavs på en månedlig basis for at holde køleskabet opererer effektivt. Gas køleskab kun kræver rengøring så ofte som du bemærker snavs, støv eller andre opbygning på sin udvendige eller indvendige. Ren døren pakning af enhver rest opbygning, når du rengør gas køleskab interiør.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com