De bedste måder at rense træ

October 27

At holde husstand træ ren er en udfordring, fordi slibemidler eller skrappe kemikalier vil skade finish. Selv udsætter det for vand i længere perioder er ikke en god idé. Generelt, tricket med rengøring træ er at bruge milde rengøringsmidler, godt fortyndet med varmt vand, og ikke lader vandet sidder på træet længere end nødvendigt. En god rengøring vil kedelig glans af finish, så planen på polering træ efter rengøring.

Trægulve

Forebyggelse er den bedste kur. Holde gulvene godt fejet og støvsuges så støv og snavs sidde ikke og venter på at blive malet til gulvbrædderne. Når flydende rengøring er nødvendig, skal du bruge en godt fortyndet sal-grade olie sæbe eller varmt vand med en lille hvid eddike tilføjet. Sørg for moppen er opvredet, så ingen vand sidder på gulvet, og følge op straks med tørre håndklæder at få fugten ud.

Bordplader og skærebrætter

Træ bordplader og skærebrætter er nok en dårlig idé at starte med - de er virtuelle svampe til fødevarebårne bakterier samt lugtgener-- men hvis du har fået dem, du nødt til at rense dem. Rengøring Skærebrættet er en af få tilfælde i som blegemiddel skal røre træ, fordi du er nødt til at dræbe bakterier eller det vil komme ind i dit næste måltid. Gøre en opløsning af en teskefuld af blegemiddel til en quart af varmt vand. Hæld det over træ af skærebrættet, lad det sidde i et til to minutter, derefter skylles. Til køkkenbordet, deodorize ved at fugte det ned, overbrusning det med bagepulver, skrubbe det ned og lade det sidde i fem minutter, før skylning det ud.

Træ møbler

Møbler polermidler er fine til lejlighedsvis brug, men også dem, der hævder at rense træet virkelig bare belægning. For at få træmøbler virkelig ren, sætte en teskefuld af anti-fedt opvaskemiddel i en gallon af varmt vand. Forsigtigt slyng det rundt (undgå at gøre suds), våd en klud, vride det ud meget godt og tørre ned møbler. Tørre det tørt lige bagefter med en tør klud.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com