De bedste måder at skære indendørs/udendørs tæppe

December 4

De bedste måder at skære indendørs/udendørs tæppe

Tæppet er en fælles form for gulvbelægning materiale anvendes i indendørs og udendørs applikationer til boliger og kontorer. Det er simpelt nok til at skære tæppe med et hjælpeprogram kniv eller tæppe saks, er der metoder, du kan bruge til at strømline processen og sikre, at din nedskæringer er effektiv og ren, snarere end laset og tidskrævende. Med de rette værktøjer og metoder, kan du nemt skære tæppe til at passe ind i enhver installation område.

Tæppe sakse

Tæppe sakse er den foretrukne metode til skæring store områder af tæppe, da de er langt mere effektivt end at bruge et tæppe kniv. Du kan bruge håndholdte sakse eller elektroniske sakse, afhængigt af din personlige præferencer og mængden af tæppe du er gennemskæring. Tæppe sakse giver dig mulighed for en rent kanten, som er ideel til butting to sømme til sammen, som i midten af et rum. Sakse er også den ideelle metode til skæring marine-backing på udendørs tæpper samt tørv, som kan udrede når det er skåret med en kniv.

Gulvtæppe kniv

Tæppe knive er ens i teori til almindelig nytte knive, men de er specielt designet til at skære tæppe. De er ideel til områder, hvor du nødt til at skære omkring ting såsom opvarmning ventilationskanaler, døråbninger eller kabinetter, eller trimning op kanter som omkring vægge hvor du kan have skåret lidt lang med din indledende målinger. Tæppe knive, samt nytte knive, kan bruges til opskæring bakkes tæppe, uanset er det indendørs eller udendørs, selv om den skarpere bladet jo mindre sandsynligt for tæppe ravels for at uheld snag på klingen og kommet fortrydes snarere end skæres igennem.

Straightedges

Straightedges er det perfekte værktøj til at skære lange, lige dele af tæppe hvor du har brug for at sikre den overordnede rethed af det faktiske cut. Placere lineal langs den kant, du nødt til at skære giver dig mulighed at trykke på dit gulvtæppe kniv eller tæppe sheers direkte mod værktøj, giver dig en guide, som du går din vej på tværs af en sektion af tæppe. Dette gælder både indendørs og udendørs typer.

Omvendt skæring

Mens det er muligt at skære løber fra oversiden, kan du opnå et renere snit ved flipping tæppet og skære det fra bagsiden af materialet. Bagsiden af materialet kan også være mærket med blyanter, markers eller en kridtstreg for referencepunkter mens der skæres, som er mere præcis end at forsøge at skåret fra oversiden. Denne metode er nyttig for tæppe, der har opbakning. Tæppe uden opbakning kan skæres uanset hvilken retning af stykket.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com