De bedste måder at slippe af med pyntegræsser

March 6

De bedste måder at slippe af med pyntegræsser

Pyntegræsser er ikke de typiske bluegrasses eller andre sorter, som du kan bruge til at oprette din plæne. Pyntegræsser er større planter, der anvendes i haver, blomsterbede og gårdhave grænser hvor græsset har frihed til at vokse stort og producere blomsterstilke. Pampas og Ravenna græsser er fælles ornamentale sorter. Et fælles problem er at fjerne disse planter. Pyntegræsser har kompliceret rod bundter, der fletter og sprede, hvilket gør det vanskeligt at grave dem.

Separat

Hvis din prydplanter græs er stor, del og hersk. Start ved at afskære stilke tæt på basen. Indeværende vil ikke stop pyntegræsser fra vokser, men det vil gøre spredningen af planten nemmere at se. Få en skarp skovl og separate græs i flere sektioner. Dette vil gøre det lettere for dig at fjerne græsset helt. Du kan også nødt til at fjerne i nærheden planter, hvis græsset er tilgroet.

Grave dybt

Hvis pyntegræsser er venstre kan alt for lang tid uden vedligeholdelse, de vokse for stor og etablere en stor rod base, der kan strække sig ind i jorden. Blot nogle af disse rødder kan vokse tilbage i nye planter, så du må forsøge at fjerne så mange som du kan. Grave ned dybt med din skovl og fjerne hele root masse.

Herbicider

Hvis du har kun små prydplanter græsplanter i din værftet, trimme dem ned og anvende en stærk herbicider for at dræbe dem. Du kan også ønsker at sprøjte jorden hvis du gravede et større udvalg at modvirke eventuelle ubesvarede skud i at vokse tilbage.

Yderligere grave

Pyntegræsser kan være hårdføre, så bliv ikke overrasket hvis du ser nye skud stikke op af jorden næste år, selvom du fuldt fjernet anlægget. For at slippe af med disse, simpelthen grave dem ud igen. De nye skud kan være irriterende, men de vil i det mindste vise hvor rødderne er, at du gik glip af første gang omkring. Dette bør helt fjerne græsset og forlade området åben for uanset hvilken type landskabspleje du ønsker at gøre.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com