De bedste måder at vakuum eller feje trægulve

December 10

Du har brugt en masse penge og tid til at have din smukke trægulve installeret. Nu er det tid til at opretholde dem og nyde dem. Korrekt rengøring af dine trægulve er nemme og vil holde dem ser skinnende, ren og nyt. Den bedste måde at rense dit trægulv på dag til dag basis er med en kost og en vakuum.

Gyvel

Feje trægulve med en kost er afgørende for at holde dem fri for støv, snavs, dyrehår og andet snavs. Ifølge BuildDirect, kan du feje dine trægulve, dagligt eller efter behov med en fin, soft-strittede kost. Husk, at mens hele gulvet ikke kan behøver at blive fejet hver dag, høje trafik områder sandsynligvis vil. At gøre dette, simpelthen starte på de udvendige kanter af et værelse, og Flyt kosten forsigtigt over gulvet i en tilbage og tilbage bevægelse. Feje alt ind i midten af gulvet for lettere pick up. Brug en støv pan for at feje snavs hober sig op og smide det væk.

Vakuum

En vakuum er den næste bedste ting at bruge til at holde dine trægulve, skinnende og rene. BuildDirect anbefaler at bruge et tomrum på dine gulve kun to gange om ugen for de bedste resultater. Overdreven brug af et vakuum kan medføre slid og ælde. Mange støvsugere kommer med særlige hårdttræ gulv vedhæftede filer, og hvis ikke, du kan købe de vedhæftede filer separat. Hvis du ikke har en speciel hårdttræ gulv vedhæftet fil, brug en blød børste vedhæftet fil. Den vedhæftede fil vil gøre underværker at vælge op snavs, der sætter sig fast i mellem gulvbrædder.

For at bruge din blød børste arbejde vedhæftet fil, start på ydersiden af rummet og køre den vedhæftede fil frem og tilbage over gulvet, din måde omkring kanterne flytte tættere på midten med hvert gennemløb, indtil alle gulvplads er blevet støvsuget.

Tæpper

Tæpper kan mindske hvor ofte du skal støvsuge eller feje dine trægulve og vil holde folk fra tracking i stykker af sten eller kviste, der i sidste ende kan ridse dine gulve. Verden ordet dækker foreningen tyder på du prøve at lægge et tæppe på hver indgang til dit hjem. Når folk går i, vil de første skridt på tæppet og ikke dine trægulve. Snavs og grus fra udenfor vil være mere tilbøjelige til at få fanget på gulvtæppet i stedet for bar ind i dit hus. Tage din tæpper udenfor dagligt og give dem en god ryste for at befri dem for snavs de diffusering.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com