De bedste madrasser til Spinal betingelser

October 19

De bedste madrasser til Spinal betingelser

Mennesker med spinal betingelser oplever ofte smerter, der påvirker kvaliteten af resten, de har mens du sover. Mangel på søvn kan reducere livskvalitet, men at vælge den rigtige madras kunne afhjælpe nogle af de smerter forbundet med spinal betingelser og forbedre søvnkvaliteten. En god madras giver nok støtte mens imødekommende den naturlige kurve af ryggen.

Madras med lændestøtte

Ifølge en undersøgelse foretaget af Université du Québec à Trois-Rivières offentliggjort i Journal of canadiske kiropraktik Association, kunne en madras med lændehvirvelsøjlen støtte minimere ubehag for mennesker med spinal betingelser. I undersøgelsen, en oppustelig pude placeret nedenunder lænde område reducerer kontakt trykket på bækken området og omfordeler det over et større område. En madras med lændehvirvelsøjlen støtte ville minimere ugunstige styrker på rygsøjlen og minimere smerter i ryggen.

Skummadras

Ifølge University of South Carolina, giver madrasser med indviklede skum ofte god støtte og komfort. Disse madrasser normalt ligner æg kartoner på dens overflade føles blød og fleksible. Det skal være fast nok til at give tilstrækkelig rygrad støtte så rygsøjlen ikke synke i sengen. Rygsøjlen skal bevare sin naturlige S-kurve på sengen. Mave sveller bør sove på fastere madrasser end dem, der sover på deres ryg eller sider.

Senge med springmadrasser

Spring mattresmedes arbejde bedre i at minimere rygsmerter sammenlignet med Latex Madrasser, ifølge Anthony Guanciale, MD, Lektor og direktør for divisionen af rygsøjlen kirurgi i University of Cincinnati. En springmadras har generelt, at have nok bredbånd til både give tilstrækkelig støtte og tillader rygsøjlens naturlige kurve. Ifølge Reader's Digest Canada, en god, fast springmadras bør have en robust ledning eller skum kant og en 500-800 spole tælle.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com