De bedste maling farver til stuk huse

March 18

Mange hjem har stuk vender og sidespor. Det er et alternativ til mursten og aluminium sidespor, at boligejere har ved renovering af deres huse. Stuk kommer i to forskellige typer, den klassiske konkrete stuk og den mere omkostningseffektive syntetiske stuk. De tilgængelige farver vil afhænge af typen af stuk du vælger til dit hjem.

Traditionel stuk

Traditionel beton stuk er sammensat af en cement base. Det er ekstremt holdbart, men tunge. Stuk er en blanding af cement, sand og vand og er normalt fås i hvid eller off-white farver såsom beige. Denne type af stuk er kendt for at sidste i mange år med et minimum af vedligeholdelse. Teksturer kan ændres, baseret på typen af sand bruges til blandingen, fra meget fint til en mere grov overflade.

Syntetisk stuk

Syntetisk stuk er billigere og lettere end den traditionelle konkrete stuk. Denne stuk er anvendt ved at tilføje et lag af isolerede Styrofoam materiale i bunden af huset med en mesh foring. Et lag af beton anvendes til stuk Styrofoam base til at opbygge styrke, efterfulgt af det sidste lag af stuk, der også er blandet med sand, beton og en maling nuance. Mange flere farver fås i syntetisk stuk, som er blevet mere populært valg blandt stuk købere.

Farver

Syntetisk stuk kan anvendes på facaden på dit hus og kræver lidt vedligeholdelse. Maling farver for syntetiske stuk--afhængigt af producenten--kan variere fra mange forskellige nuancer af brun og lys brun til mørkere farver, der omfatter nuancer af grøn, grå og mørkere ler farver. Flere faktorer kan gå ind i din farve beslutning. For de leder til kontrast farver, maling første sal i dit hjem – som kan omfatte en veranda eller endelige struktur, der adskiller de to etager--i en lysere stuk nuance som en beige og kontrast på de øverste etager af huset med en mørkere farve, der matcher den lys beige, såsom en mørke rødbrune ler farve eller brun. Picking én farve over en anden ændrer ikke den stuk holdbarhed.

Faktorer

Nogle boligejere ønsker måske at matche elementer - såsom en mursten veranda eller mursten accenter kører op én side af huset--med stuk. Hvis du har en murstensfacade og behovet for stuk for sidespor, vil dette påvirke din farve beslutninger samt. Traditionelt farvet røde mursten vil en rød farve stuk passer nøje med mursten. Det samme gælder for brun, sandede farvede klodser. Lysere farve stuk kan vise snavs og snavs mere end en mørkere nuance. Afgørelse om en farve, der vil blande med resten af dit hus indretning. Hvis du gør hele hus stuk, kan farveskemaer ikke noget, medmindre du modsatrettede.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com