De bedste maling til brug på plastik

November 10

Plastik maling og plast primere har åbnet en helt ny verden af muligheder når det kommer til plastik møbler og tilbehør. For blot et par dollars, kan du tilpasse eller puste nyt liv i alle former for plast varer. Hæmmer og trash siloer kan være malet for at matche din bad eller køkken indretning og Tilføj sjov til dit vasketøj. Kids værelser kan have specielt blandet, farverne og personificeret plastik møbler. Falmede eller forældede udendørs møbler kan blive peppet med plastic maling eller plastik primer og maling.

Historie

Glat og ikke-porøs, plast plejede at være en meget vanskelig overflade til at male... I mange år, var farven injiceres under produktionen af plastprodukter. For nylig, har flere selskaber opfandt maling, der virker på plast. Nu, i stedet for at kassere elementer, hver gang du laver en indretning, ændre, du kan male dem at koordinere. Da plast tager så lang tid for at nedbryde, er en anden fordel, at du tilføjer mindre plast til deponering.

Plastik maling

Flere år siden opfundet firmaet Krylon Fusion, en maling specielt formuleret til at holde sig til plast. Ud fra oplysninger behøver du ikke at prime eller sand. Ikke meget forberedelse er nødvendig for andet end rengøring af plast og skrub det med en Scotch Brite type pad. Så længe overfladen af plast er rene, tørre og kedelige du kan sprøjte og gå. Den hyggelig genstand omkring en maling som Fusion er, at du kan maskere ud designs. Afhængigt af dit design er det ofte lettere at male design farve, lad det tørre helt, derefter maskere det ud og male resten af "baggrund" bagefter. Fusion er tør at røre i blot et par minutter og hærder fuldt ud efter omkring en uge. Det var kun tilgængelig i et par farver når først introduceret, men der nu er mange farver og et par teksturer, også.

Projektideer

Valspar gør en plastik primer. Ifølge etiketten, dette kan bruges til at prime plast og derefter nogen form for maling kan bruges som en top coat. Valspar plast Primer er klar. Det kan være svært at fortælle hvis det fuldt frakker dit projekt, men to frakker vil sikre dækning og gøre projektet mere holdbare. En anden plast primer er lavet af Rustoleum. Dette mærke er en spray på primer og maling på primer for plast. Ligesom Valspar primer, kan det være belagt med nogen form for top coat. Maling på Rustoleum kan du bruge maling i mange flere farver, selv farve matchede maling. Hvis et område ikke findes bruge spray maling, er pensel på et godt alternativ.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com