De bedste materialer til mikroovn, køkkenredskaber

September 1

De bedste materialer til mikroovn, køkkenredskaber

Sætte væk dine gryder og pander og komme ud paptallerkener eller glas og plast redskaber, når du bruger din mikrobølgeovn. Fordi mikrobølgeovn ikke lave mad ved hjælp af et varmeelement, ligesom en konventionel ovn gør, kræver de forskellige metoder og materialer til madlavning. Du vil opnå de sikreste og bedste resultater ved at bruge de korrekte typer retter og redskaber i en mikrobølgeovn.

Plast

Mange typer af plastbeholdere fungerer godt, når varme eller madlavning fødevarer i en mikrobølgeovn. Visse plast ombryder også arbejde godt som et dække for maden. Kigge efter en sæl eller stempel på pakken eller container siger du kan sikkert bruge det i mikrobølgeovnen eller kontrollere de anvisninger, der fulgte med din mikrobølgeovn til at teste et redskab eller container. Materialer ikke lavet til mikroovn madlavning kan smelte, starte på brand eller udvasket kemikalier i maden.

Glas

Glasfade og containere og nogle keramik gør ideelle madlavning fartøjer i mikrobølgeovnen. US Department of Agriculture anbefaler test glas eller keramiske beholdere og retter for sikkerhed ved at sætte en indvendig mikroovn med en kop vand ved siden af det i et glas målebæger. Hvis tallerken eller fad forbliver cool efter et minut af varme på høj, kan du trygt bruge det, men dem der varme op bør holde sig ude af mikrobølgeovnen.

Papir

Voks papir gør en sikker, effektiv dækker eller wrap for microwaved fødevarer, som gør madlavning poser med ingen metal eller folie. Hvid paptallerkener og papirhåndklæder er også et sikkert valg til madlavning i mikrobølgeovnen. Undgå at bruge avis, indkøbsposer eller andre papirposer på grund af risikoen for brand eller forurening.

Advarsler

Metal, herunder pander, aluminiumsfolie eller trim på nogle retter, gør mikrobølgeovn madlavning farlige. Læg aldrig lavet noget af metal i mikrobølgeovnen, fordi det vil forårsage gnistdannelse eller flamme-ups. For at undgå kemiske eksponering eller smelter på mad, skal du holde plastikfolie fra at røre ved maden direkte under opvarmning. Må ikke genbruges produkter fremstillet til engangs madlavning, såsom containere til frosne mikrobølgeovn måltider, US Department of Agriculture advarer. Andre dårlige valg omfatter margarine bøtter og andre tynd plastic containere, der ikke står til opvarmning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com