De bedste menneskeskabte køkkenbordet materialer

May 9

At vælge bordplader til køkkener og badeværelser kræver overvejelse af æstetik, pris og holdbarhed. Mens mange boligejere vælger naturlige sten overflader, forblive syntetiske bordplader et top valg. De fås i flere sorter til at rumme en bred vifte af udsmykning præferencer og budgetter. Countertop materiale er bedst er baseret på hvordan tællerne, der vil blive brugt, deres forventede levetid, og hvor meget penge du vælger at bruge.

Laminat bordplader

Laminat er baseret alene på prisen, det bedste valg for nye og udskiftning bordplader. De tilgængelige ready-made fra fabrikker eller kan være fremstillet på stedet af entreprenører eller handy boligejere med færdigheder i grundlæggende snedkeri og laminering. Sidstnævnte mulighed er bedst for tilpassede bordplader, fordi laminatet kan manipuleres til at oprette problemfri bordplader og backsplashes, trimmes til at passe omkring dræn og skåret til at oprette indpakket eller afrundede counter kanter. Du kan have de laminat stykker forud skårne af fabrikanten, hvis du giver en detaljeret skabelon af dit køkken layout. Laminat bordplader er tilgængelig i en bred vifte af farver og mønstre, herunder typografier, der ligner natursten. Deres overflader er ikke-porøs men nemt ridser og kan ikke bruges til at skære. Tekstureret mønstre og flade Vis i stedet for blank finish færre tegn på slid og ælde.

Fast overflade tællere

Fast overflade tællere er lavet af acryl og polyester blander og andelen af disse materialer varierer afhængigt af mærke. I modsætning til laminat overflader, at pels bordplader med finér, er fast overflade tællere den samme farve fra top til bund. Hvis du nick, ridse eller plette fast overflade tællere, kan plet buffed med slibemidler. Dybe nedskæringer kan repareres ved køkkenbordet reparation fagfolk til at gendanne overflade til at se nye. Lysere farvede faste overflader Vis færre ridser. Fast overflade tællere er fremstillet i store stykker sluttede sig sammen med hård klæbemidler, der har næsten usynlige sømme så minimal de ikke kan blive opdaget ved berøring.

Akryl vs Polyester harpiks

Fleste af laminat og fast overflade bordplader indeholder harpikser, der binder sammen de menneskeskabte materialer og give dem styrke. Akryl harpiks betragtes overlegne, da de giver bordplader mere elasticitet, der lader dem give under pres, hvilket reducerer risikoen for revner og chips, og er plet - og varme-resistente. Akryl er også immune over for UV-stråler, så det kan anvendes udendørs og på på tællere at få en masse af sollys. Polyester harpiks bordplader er betydeligt billigere end akryl typer men er sprødt og er tilbøjelige til at skår. De kan også falme eller gul fra indendørs og udendørs lys.

Økonomiske overvejelser

Ud over udseende og holdbarhed medfører at vælge de bedste menneskeskabte bordplader omkostninger. Afhængigt af din placering og fremherskende økonomiske forhold, en 30-fods lineær præfabrikerede laminat på spånplade køkkenbordet omkostninger omkring $800, en premium laminat koster omkring $2.000, og en solid overflade køkkenbordet mellem $5,000 og $6,000.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com