De bedste monteret plader

November 9

De bedste monteret plader

Alle har deres egen komfortzone, når det kommer til at få en god nats søvn. Undertiden komfortable ark kan betyde hele forskellen mellem sove igennem om natten og tælle får. For dem, der foretrækker de monteret lagner, som lå pænt strømlinet på madrassen, er der mange Arkindstillinger for udvælgelsen. (Se Reference 1)

Trådantal

Trådantal af lagner beregnes som antallet af tråde per kvadrattomme. Silkeblød tynde threading producerer højere kvalitet i lagner. Dette er ofte på grund af den glatte konsistens, det skaber i arket. Tynde threading øger holdbarheden af lagner, fordi det giver mulighed for trådantal at øge. Derfor, den mere tråd brugt til at gøre din ark, jo stærkere vil det være. Kvalitet lagner starter på et trådantal på 200.

Ren bomuld ark

Bomuld ark kommer i forskellige typer og kvalitet, da de kan være vævet ind i mange forskellige stoffer. Kvaliteten af en bomuld ark bestemmes af udseende, korte længde og tekstur af stoffet. Korte længde i en bomuld ark kan variere fra ekstralange til korte (jo længere, jo bedre). Denne term bruges til at måle trådantal inden for bomuld seng ark. De to forskellige typer af bomuld ofte brugt til lagner er amerikanske Upland bomuld og egyptisk bomuld. Næsten er 90 procent af verdens bomuld afgrøde afledt af amerikanske Upland. Egyptisk bomuld indeholder længere, silkier fibre end amerikanske Upland bomuld. Lagner mærket med 100 procent bomuld er fortsat den bedste kvalitet for bomuld-elskere; dog spiller bomuld stadig en rolle i teksturen af andre typer af monteret lagner samt.

Flannel ark

Flannel monteret plader er en mulighed for kolde, vinternætter. Dette lagen er tykkere og fluffier i tekstur og mindre tilbøjelige til at få winkled. Det er lavet af mange fabrikanter, men kun kommer i én texture type. Høj kvalitet flannel ark modstå hober sig og fading når vasket. Kvaliteten bestemmes også af stigningen i flannel ark uld og bomuld blanding.

Satin ark

Indkvartering flannel ark, bomuld kan også integreres i satin ark. Forskellen i trådantal bestemmer tekstur af arket; høj kvalitet satin ark indeholder imidlertid om en 300 eller højere trådantal med nul procent bomuld. Disse typer af lagner er kendt for at give en kølige temperatur og at have en glat tekstur. Silke er den dyrere løsning fra polyester og allergivenlige erstatning. Dens holdbarhed er tvivlsom, da det kræver mere pleje end de andre typer af lagner. De fleste satin ark er renses kun da stoffet er følsomme over for mange rensekemikalier.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com