De bedste nuancer af farve grøn til badeværelser

October 14

De bedste nuancer af farve grøn til badeværelser

Den bedste badeværelse farver for dig afhænger af dine indstillinger for design og hvordan fed eller underspillet du ønsker dit badeværelse til at se ud. Grøn er en favorit home decor farve disse dage, og der er flere nuancer af grøn, der vil supplere badeværelser i dit hjem, uanset om pladsen er for dig, dine gæster eller dine børn.

Olivengrøn

Olivengrøn er en fin nuance, der giver badeværelset et indbydende men rustikke fornemmelse, så det er godt for pulver værelse eller gæstebadeværelse. Denne variation af grøn er ikke visuelt overvældende, så det er helt fint at male hele badeværelset i denne farve, selv om rummet er lille. Accenting vægpaneler med guld eller bronze maling er ideelle og vil matche olivengrøn godt. Olivengrøn plante arrangementer, ligesom syntetiske vinstokke og hvide druer i guld eller bronze gryder, kan nåde badeværelse counter eller hylder over toilettet, og olivengrøn duftende stearinlys ser godt ud mod den badeværelse marmor bordplade.

Limegrøn

Limegrøn er en levende nuance, der fungerer godt i et barn eller teenagers badeværelse og et godt supplement mørk grå og sort. Tilføje lyse grønne håndterer at sort badeværelse frysere, eller maleri lime grønne striber på en sort forfængelighed tilføjer et moderne eksplosion af farve til en klassisk møbler stykke. Skyggen er for overvældende at bruge på alle badeværelse vægge, så gælder fluorescerende grøn for den korteste væg i badeværelse til en smagfuld burst af farve. Lime grøn badeforhæng og bathmats gøre badeværelset især indbydende; dine børn kan tilføje farver som blå og lilla til badeværelse indretning at supplere denne lyse nuance af grøn.

Kelly Grøn

Levende og forfriskende er de følelser, der kommer til at tænke på når du ser Kelly green, hvilket gør det en ideel skygge til badeværelset, da dette er en af de første rum, du indtaster i starten af dagen. Metalliske nuancer ser godt med Kelly green, især bronze og sølv, så badeværelsesskabe i disse farver vil accent en grøn accent væg godt. Kelly green sengetøj på en bronze håndklædeholder er både elegante og moderne, sammen med Kelly green Duftlys på sølv hylder installeret på væggen.

Smaragd grøn

Emerald grøn giver en følelse af kongelig elegance til badeværelset og tilføjer en classy men iøjnefaldende farve tilsætning til en neutral-farvet badeværelse. Mørke nuancer af brunt parre godt med smaragd grøn, vil så væggene malet i en kanel eller spidskommen farve stå med grøn-malet paneler. Smaragd grønne sengetøj trimmet i guld eller sølv gøre badeværelset ser endnu mere regal, så en bronze kurv fyldt med disse dekorative håndklæder og vaskeklude er en praktisk og attraktivt ud til det store soveværelse. Du kan yderligere tilpasse dette rum ved at male den linned skab i badeværelset lys grøn i stedet for at male væggene.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com