De bedste nuancer for store vinduer

April 19

De bedste nuancer for store vinduer

Store gulv til loft eller karnapper oprette solfyldt værelser med charme og karakter til overs, men selv windows designet til at lade lys oversvømmelser bør være udstyret med nuancer til de tidspunkter, hvor en lille mørke er i orden. Montering af store vinduer med nuancer kan være en vanskelig opgave, men visse nuancer er bedre egnet til store vinduer end andre.

Enkelt Panel

Enkelt panel nuancer er lavet fra en enkelt længde af stof, der er knyttet til en gardinstang, hang langs toppen af vinduet. De fleste store enkelt panel nuancer tillægger stang med store stof sløjfer, selvom nogle moderne enkelt panel nuancer kan have huller foret med metal øskner klip langs den øverste kant af skyggen. Enkelt panel nuancer er tilgængelig i en bred vifte af tekstiler og farver alt efter funktion i skyggen. For optimal temperatur isolering og lys-blokerende evne, skal du vælge sværvægter paneler i mørke farver. Uld, fløjl eller forstærket bomuld gardiner er robust muligheder for store vinduer. Lysere enkelt panel gardiner skabe en luftige og lyse rum; silke, taft og bomuld Organdie er elegant muligheder for at hænge ubesværet i enkelt paneler. Enkelt panelerne er utrolig nem at installere og en af de billigste muligheder for store vindue nuancer.

Spore nuancer

Track nuancer er en relativt ny skygge mulighed især velegnet til store vinduer. Track nuancer er magen til Lamelgardiner, stof paneler åbner og lukker ved at skubbe til den ene ende af et spor. Men spor nuancer tilbyder en mere elegant løsning til windows fordi panelerne stable pænt når nuancer er åben i stedet for at hænge og svinge bedste beskub. Track nuancer er også tilgængelige i flere stof og panel sorter, der kan tilpasses til styles og funktioner; mørkt stof paneler tjene som værelse mørkere nuancer mens mere neutralt farvede nuancer fremstillet af paneler af jute eller linned giver omgivende lys i mens panelerne er lukket. Fordi spor nuancer kræver professionel installation sikrer paneler dias uden besvær, kan de være dyrere end andre muligheder.

Top-Down og Bottom-Up nuancer

Top-down og bottom-up nuancer er uventede muligheder for store vinduer. I en top-down design glider et stof skygge nedad fra toppen af vinduet for at give lys i gennem toppen; bottom-up nuancer skub opad mod øverst del af vinduet. Disse typer af nuancer kan sidde i et spor, der er installeret på den indvendige kant af vinduesrammen eller de kan være udstyret med en spænding mekanisme skjult inde i skyggen, der forhindrer skyggen fra frigiver når det er trukket. Top-down og bottom-up nuancer er ideel til store vinduer, fordi de kan installeres for at møde i midten af vinduet og skabe fuldstændig dækning knappanel for alsidighed, når du vil lyset i rummet. Top-down og bottom-up nuancer er lidt udfordrende at installere, selv om de ikke kræver professionel installation.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com