De bedste og værste ovne

July 13

Langt størstedelen af boligopvarmning systemer tage form af ovne og kedler. Brændstof magter et varmelegeme, som hæver temperaturen af luften bliver kanaliseret gennem ovnen ved hjælp af fans. Høj effektivitet modeller giver den mest mængden af varme med et minimum af energiforbrug. Erstatte en ældre, ineffektive ovn med en nyere model kan spare hundredvis af dollars over livet af enheden.

Effektivitet Ratings

Gasfyr er bedømt af den årlige brændstof udnyttelse effektivitet rating (AFUE). AFUE er rating af hvor meget gas eller elektricitet, der forbruges af ovnen omdannes til varme. Den måler også værdien af varme, der produceres fra naturgas. Ovne med en 90 procent AFUE konvertere 90 procent af brændstof forbruges til varme, samt give 90 cent værd af varme for hver dollar brugt på brændstof.

Høj effektivitet

Højeffektive ovne er defineret af det amerikanske Department of Energy som havende en AFUE bedømmelse af 90 procent eller højere. Denne klasse af ovne har en forseglet forbrænding område, fældefangst ekstra varme til omsætning. Ifølge "Consumer Reports," udgør højeffektiv ovne koste op mod $1.000 mere end en lavere effektivitet model, men brændstofbesparelser for upfront udgifter til boliger i de koldere nordøst og Midtvesten regioner i USA.

Midten af effektivitet

At gå på kompromis prisen for effektivitet fører til ovne i 80 procent AFUE sortiment, de laveste acceptable rating for en fossil-drevne ovn. Midten effektivitet ovne bruge elektronisk tænding til start opvarmning, men mangler den lukkede afdeling for at fælde den varme ved forbrænding. Den mindre effektivitet, lavere omkostninger enheder flytte udgiften fra købsprisen til månedlige el-regningen.

Funktioner af bedste

Højeffektiv modeller og de bedste midten effektivitet ovne har to vigtige funktioner. Variabel hastighed blæsere kontrollere mængden af varme distribueres gennem strukturen, producerer mindre støj. De er også mindre modtagelige for kladder og varmetab. Dobbelt varmevekslere bruge to indtag områder for at tegne den maksimale mængde varme fra forbrændingen område til at opvarme luften distribueres gennem huset.

Bedste af bedste

Det amerikanske Department of Energy's Energy Star-programmet satser ovne baseret på effektivitet og energibesparelser. For at kvalificere, skal ovne har en rating på 85 procent eller bedre og har højeffektive blæser motors bygget. Afhængigt af skatteåret, kan indkomstskat kreditter være tilgængelige for købere af Energy Star-rated ovne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com