De bedste økologiske grøntsagsfrø

July 24

De bedste økologiske grøntsagsfrø

Hvis du ønsker at plante en økologisk have, er det bedst at starte med økologisk frø. Frø, der ikke er produceret økologisk kan blive udsat for menneskeskabte kemikalier og kan ikke udføre så godt i en økologisk miljø i overensstemmelse med høje bjerg økologisk Seeds.com. Der findes flere økologiske frøproducenter. Før du køber økologiske frø, skal du kontrollere, at leverandøren ikke sælge gensplejsede frø produkter. Hvis du er på udkig efter planter, der vil give en ægte reproduktion, brug open-bestøvet frø.

Frø af Change

Frø af Change tilbyder over 1.200 sorter af økologiske frø. Mange sorter er arvestykke, hvilket betyder at du kan gemme frø fra en frugt eller grøntsag høstet fra anlægget og bruge disse frø det følgende år. Deres frø er certificeret 100 procent økologisk, og deres hjemmeside tilbyder en omfattende information sektion og udvalg af værktøjer til mennesker ny til økologisk havearbejde.

Snavs værker

Snavs værker sælger økologisk grøntsagsfrø, herunder mere end 30 økologisk arvestykke sorter. Dette selskab tilbyder også en bred vifte af forsyninger til hydroponiske havearbejde. Sammen med sælger økologiske frø, har de et omfattende katalog af økologisk skadedyrsbekæmpelse produkter og en reference sektion matchende organisk retsmidler til specifikke skadedyr problemer.

Færge-Morse

Færge-Morse tilbyder et sortiment af økologiske frø-certificeret økologisk af United States Department of Agriculture. Færge-Morse frø er tilgængelige gennem detailforretninger og online-leverandører. Kugler frø bruge en økologisk clay mix til træpiller, så den organiske natur af frø ikke er kompromitteret.

Rigelige liv frøfirma

Rigelige liv frøfirma har en omfattende samling af økologiske og biodynamiske grøntsager og urter frø. De har indsamlet arvestykke sorter fra hele verden og også have en forsyning af sygdomsresistente frø. Liv i overflod har en "sikker frø" løfte, hvilket betyder at de ikke bevidst sælger nogen genetisk ændret frø. De mistede en stor del af deres frø lagerbeholdning i 2004 brand og arbejder på at genopbygge sorter, der havde et lille frø forsyning gemt på en anden placering.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com