De bedste Pest Control enheder

January 3

De bedste pest control enheder mange gange er enkle at bruge og af simpel konstruktion, uanset om de er pest control maskiner, såsom musefælder eller skalle hoteller eller kemiske pesticider, der holde bugs ud af din have. Der er mange naturlige skadedyrsbekæmpelse afskrækkende, men Vælg en enhed, der er bedst for din situation.

Giftstoffer

Giftstoffer og lokkemad er de første elementer, som de fleste boligejere nå til, når de finder skadedyr. Gift kan være den mest effektive kontrol metode rådighed, for mus, rotter, myrer eller endda lopper og flåter. En stor ulempe er, at giften også tiltrækker din familie hund eller kat. Gift lokkemad bør aldrig efterlades hvor kæledyr eller børn kan nå dem. Et andet problem med giftstoffer er, at større pattedyr, såsom rotter eller mus, ikke dør umiddelbart efter indtagelse gift. Dyret kan vende tilbage til sin rede til at dø, inde i en væg eller bag et tungt apparat, som du skal flytte for at fjerne slagtekroppen.

Fælder

Fælderne har været brugt i århundreder at kontrollere og fjerne mindre skadedyrsangreb. Musen fælder, roach moteller og ant moteller er populære og rimeligt prissat, men du skal tjekke dem regelmæssigt for at sikre, at de ved et uheld ikke er udløst. Seneste fælde innovationer omfatter lim fælder, som ikke straks dræbe gnaver eller bug, men holde det indtil fjernelse. Nogle fælder bruge lokkemad, der er attraktive for familiens kæledyr, så hold fælden jeres pet utilgængeligt.

Forebyggende barrierer

Forebyggende barrierer er i vid udstrækning kemiske blandinger, der sæsonmæssigt anvendes omkring dit hjems foundation eller inde i pakningen. Disse barrierer yde beskyttelse mod fejl som myrer, termitter og kakerlakker. De bedste beskyttende barrierer give en duft, der frastøder insekter, men der er ikke målbart for kæledyr og mennesker. Når du anvender den forebyggende barriere, holde pet næring og vand retter fra webstedet spray inde i huset, og grundigt spray hjemmets udenfor foundation, forlader en ubrudt linje rundt i hjemmet.

Predator afskrækkende

Predator afskrækkende hjælper med at afhjælpe problemer med dyr som kaniner og egern, der invaderer din have. De kan også bruges til at frastøde hjorte, men disse afskrækkende er pakket i en kemisk form. For at holde kaniner og egern væk, købe en ugle statue til haven og rotere det lejlighedsvis så at skadedyr ikke indser det er en statue. For hjorte afskrækningsmidler, bruge produkter, der gengiver duft aftegninger af ulve. Hjorte er følsomme at lugte--en ulv er en hjort naturlige rovdyr og dens duft vil holde rådyr i skak.

Elektronisk skadedyrsbekæmpelse

Elektronisk skadedyrsbekæmpelse falder i to kategorier: elektromagnetiske og ultralyd. Elektromagnetisk pest control enheder ændrer polaritet af din husstand ledninger til et område, der frastøder skadedyr. Ultralyd skadedyr anordninger udsender en lyd frekvens, der er udetekterbar for mennesker, men at skadedyr og små dyr kan høre. Tjekke emballagen omhyggeligt inden køb, som nogle elektroniske pest control enheder ikke bør anvendes i nærheden af kæledyr. For eksempel, er ultralyd pest control enheder uegnede til hunde, som deler en række lignende høring med gnavere. Elektronisk pest control enheder er ikke reguleret af føderale insekticid, fungicid og rodenticider Act.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com