De bedste plæneklippere til køb

July 10

Regelmæssig klipning er ikke bare om græsplæne æstetik. Regelmæssig klipning også hjælper med at forbedre rodsystemer af græs og til at kæmpe mod sygdomme, græsplæne. Det hjælper også sikre ordentlig udbredelsen af vanding og gødning. For en denne vigtige opgave ønsker du den bedste plæneklipper rådighed, der giver dig de funktioner, du har brug for parret med et højt niveau af holdbarhed.

Honda HRX217K2HXA

Testning for funktioner som blade holdbarhed og samlede manøvredygtighed, gav redaktionen af "forbrugerrapporter" magasin Hondas selvkørende plæneklipper deres godkendelse. Forskellige indstillinger for slåning lade dig gøre alt fra bioklip til sække, mens en modificerbare fartpilot indstilling lader dig holde hastigheden i skak, så du ikke kører efter din plæneklipper. I mellemtiden, sin 21-tommer deck giver dig bred slåning dækning uden at gøre det tungt for mindre værfter.

Håndværker 37436

Normalt, bliver udtrykket "sweet ride" anvendt til biler. Men i sin anmeldelser af 2010 's bedste plæneklippere, "Popular Mechanics" beskrevet denne håndværker appliance måde. Funktioner at imponeret bladets redaktion omfatter en fjederbelastet højdejustering, så du ikke kæmper hver gang du skal hæve eller sænke din klippehøjde, plus en lydhør drev håndtag, så du altid kontrol over din slåning oplevelse.

Neuton CE 6.2

Klippe din plæne mens også "slåning ned forurening," "Mor Earth News" magasin stolt proklamerer sin test af elektriske plæneklippere. Da disse enheder ikke kræver direkte brug af fossile brændstoffer, din carbon footprint krymper lidt i forhold til traditionel gas-drevne plæneklippere. En af de top-rangerede elektriske plæneklippere i bladets test var Neuton CE 6.2. Funktioner, der imponerede omfatter en let udskiftelige batteri, der har en måler, som lader dig vide, hvor meget energi du har forladt før din plæneklipper dør. Plus apparatet kommer med alle de grundlæggende maskinens funktioner du har brug for, såsom en justerbar højde og evnen til at skifte mellem bioklip og sække.

John Deere JS36

John Deere ikoniske grøn og gul plæneklipper kommer rost af "Popular Mechanics." Bladet kunne lide sin "afslappet operation," at bemærke, at det var nem at betjene og tilpasse. Og hvis tanken om en streng starter skræmmer dig--billeder af konstant trækker og trækker for at få motoren brølende kan komme til at tænke--magasin bemærker, at det tager kun en hurtig pull for denne plæneklipper til at starte, zoom på tværs af dit landskab. Yderligere funktioner omfatter en self-fremdrift mekanisme, der automatisk bremser eller fremskynder afhængigt af hvor hurtigt du går.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com