De bedste planter til en Florida landskab

November 29

De bedste planter til en Florida landskab

Den bedste måde for Florida landskabspleje hobbyplan at skabe en smuk yard er at fokusere på lav vedligeholdelse planter og træer, der er tilpasset den overvejende varmt, fugtigt miljø. Fokus på non-invasiv, lavt vand arter går langt i retning af et smukt landskab, der placerer en lav efterspørgsel på den undertiden knappe vandforsyning. På trods af at aurrounded af mere end et tusind miles af kystlinie, har Sunshine staten undertiden svært ved at levere alle de friske vand den har brug.

Palms

Siger intet "Florida" mere end en dejlig palm og der er arter, der vil gøre godt i nogen del af staten, selv om det nordlige panhandle område, på grund af lejlighedsvis koldt vejr, kan lægge pres på denne allestedsnærværende sub-tropiske plante. I det sydlige Florida, kokospalmer og dronning palms bør gøre ganske godt, fordi de elsker varme og fugtighed. For andre dele af staten vælger gartnere en Majestæt palm eller kinesiske fan palme, både som er meget tilpasningsdygtige til jord og temperaturforhold.

Blomster

Efter plantning et pænt udvalg af palmer, vil Florida gartner sandsynligvis vil vælge en eller flere sorter af farvestrålende blomster. Tjenesten University of Florida forlængelse tyder på, at vælge en eller to arter, måske med kontrasterende farver. For mange farver og sorter kan forvandle til en visuel distraktion og faktisk forringer landskabets appel. Petunias, stedmoderblomster og snapdragons gøre godt i de fleste områder af staten. For de mere tropisk-minded, hibiscus eller bird of paradise kan være hensigtsmæssige valg.

Bregner

Fossile optegnelser viser bregner og bregne-lignende planter optrådt på jorden mere end 140 millioner år siden, hvilket gør dem en af de ældste plante typer, ifølge en April 2004 artikel i "Videnskab dagligt." Floridas fugt overskud og subtropiske klima er perfekt til dyrkning af en bred vifte af bregner. Faktisk mere bregner findes der end i nogen anden stat bortset fra Hawaii. Der findes mere end 120 forskellige arter at landscapers og gartnere, så en smule forskning er nødvendig for at afgøre, hvad der vil virke bedst i dit tilfælde. Royal bregne, kæmpe læder fern og Boston bregne er et par muligheder at få dig i gang.

Græsser

I mange områder er græsset simpelthen en økologisk tæppe at klippe hver uge. I Florida tager græs på en helt ny betydning, takket være imponerende kystnære planter som sawgrass, maidencane og bløde rush. Bruges strategisk, kunne klumper af disse vilde voksende græs indarbejdes i din landskab plan med stor effekt.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com