De bedste planter til erosionskontrol

January 13

De bedste planter til erosionskontrol

Vind og vand er de to vigtigste agenser, der forårsager jorderosion. Manglende vegetation og fremskynde processen med jord underminerer off din ejendom. Det er vigtigt at plante de bedste planter til at styre jorderosion for at forhindre tab af din øverste jord.

Sort

Det er vigtigt at vælge planter, der varierer i højden til at bremse regn, før det rammer jorden. Planter at modne skal varieres i højden generelt har også forskellige root dybder. For eksempel vil et træ har et dybere rodsystem end bunddække planter. Vifte af roden dybder vil hjælpe med at holde jorden intakt fra lige under overfladen på flere fødder ned. I virkeligheden, vil vifte af rødder producere en type af web under jorden for at bremse erosion.

Bunddække

Du skal tænke over typen lys din værftet modtager, regionens klima og årlige nedbør, når du vælger et bunddække. Native planter har brug for mindre vand end andre typer af planter; Derfor vil du ikke nødt til at overrisle værftet og tilføje til jorden mere vand, der bidrager til jorderosion. Virginia Cooperative udvidelse anbefaler bunddække planter til at hjælpe med jorderosion som mos pink, baltiske engelsk vedbend, Vejbred lily hosta, japansk Vortemælk og yucca.

Buske

Buskads kan ikke kun hjælpe med jorderosion, men det kan også skabe grænser for din værftet. Derudover kan buske fungere som en lys barriere for regn til at reducere mængden af vand, der rammer plantedækket. Du kan plante en række buske, der har dybe til medium-dybde rodsystemer. Eksempler på buske med medium-dybde root systemer omfatter, service bær, Oregon drue, mock orange, glat sumac, gyldne nuværende og Nootka steg. Planter med dybe rodsystemer består af coyote bush, ocean spray og Pacific ninebark.

Træer

Træer er de første til at bremse regn fra at ramme jorden. Træer, du vælger skal have dybe rodsystem til at hjælpe med at opretholde strukturen af jord, især hvis du forsøger at kontrollere erosion på en bjergskråning. Du kan plante sådanne typer som vine maple, big-blad ahorn, rød elletræ, grand fir, shore pine, mountain hemlock, Douglas Gran og western red cedar. Træer kan have brug for vanding i deres første år at vokse til sikre deres rødder etablere dybt i jorden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com