De bedste planter til Zone 6

July 17

De bedste planter til Zone 6

Hårdførhed zoner er geografisk defineret områder hvor særlige typer af planter vokse godt. Zone 6 begynder med dele af Oregon, Washington og en lille del af Californien, og strækker sig mod øst til Oklahoma og north Texas. De bedste planter til zone 6 kan overleve temperaturer så lave som-10 grader Fahrenheit. Vælge planter, der anbefales til dit område, som de er mest tilbøjelige til at trives i din have.

Gamle Garden Rose

Anbefales til zoner 4 til 9, gamle haven rose's blade modstå sygdom. Også kendt som arvestykke eller antikke roser, de vokser bedst i fuld sol og udvikle duftende magenta blomster. Denne flerårige rose kan vokse op til 5-fod høj med en 3 - til 4-fods spredes, og bør være trimmet til omkring halvdelen af sin størrelse efter sin sommer blomstrer. Forhindre blad svamp ved vanding jorden uden at få fugt på bladene. Du kan plante gamle haven rose til at klatre over et espalier eller kant haven.

Lilla Coneflowers

Også benævnt Echinacea purpurea, vokse lilla coneflowers godt i zoner 3 til 8. Disse urteagtige stauder med lilla kronblade og orange kegle Centre ligner Tusindfryd. De blomstrer fra juni til August og vokse så høje som 5 fødder. Lilla coneflowers behøver fuld sol, men de kan tilpasse sig varmt, fugtigt eller tørt vejr. Border din have eller plante det i masserne til at tiltrække fugle og sommerfugle.

Impatiens

Impatiens planter er dyrket som en flerårig plante i de hotteste zoner, en årlig i zone 6 og zoner med koldere klimaer. De producerer rød, orange, pink, hvid og stribede blomster, og vokse i gravhøjene omkring 24-inches høj. Plant dem i frugtbar jord med god dræning i et område med delvis skygge. Deres nektar giver en rigelig fødekilde for kolibrier. Brug impatiens i container haver, som en grænse eller i blomsterbede. Ifølge Iowa State University udvidelse, impatiens er "den mest populære sengetøj fabrik i USA."


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com