De bedste Planteskole værelser

June 8

De bedste Planteskole værelser

Fordi nursery room er webstedet af en baby's første oplevelser og minder med hjem, sætte mange forældre en masse energi i design og indretning. Ud over møbler og sikkerhed essentials dækker, tage de bedste Planteskole værelser også hensyn barnets sanseoplevelse, bekvemmeligheden af viceværten, og nødvendigheden af plads til at vokse.

Møbler Essentials og bekvemmelighed

Nursery room basics omfatter en krybbe, et puslebord, en tøj hæmmer og en komfortabel stol, som forældre kan bruge til vuggende, bøvsen og sygepleje. Krybbe holdning bør afhænge af placeringen af aircondition/varme udluftninger, vinduer og lys kilder at minimere stimuli, der kunne forstyrre barnets søvn. Tilstrækkelig storage er også en vigtig del af en god nursery room. Dette omfatter reoler til bøger og legetøj og en kommode til opbevaring af tøj og ren bleer. Endelig, en babyalarm i nærheden af krybbe er en vigtig funktion, da det giver mulighed for forældre at holde nøje øje med lyde fra Gartneriet.

En stimulerende visuelle rum

Den visuelle verden af en nyfødt er vage og dim; spædbørn Se afstande på kun 8 til 14 inches, og deres evne til at fokus er stadig uudviklede. En nyfødt kan lettere tolke og reagere på kontrasterende farver, så enkel sort og hvidt legetøj og dekorationer er et godt valg for nærhed af krybbe. Ved fire måneder af alder, spædbørn kan opleve en bred vifte af farver og kan begynde at værdsætte farveskema for et værelse. Opvakt farvet vægge og masser af naturligt sollys gøre nursery room, et sted af spænding og udforskning, som et barns sensoriske verden udvider.

Lyde i børnehaven

Selvom farve og indretning er de mest umiddelbare aspekter for at designe en god nursery room, kan lyde du indføre i en baby's første uger være afgørende for at holde dem rolige og komfortable. Nogle forældre vælger at spille omgivende lyde, hvid støj eller hjertelyde, der efterligner livmoderen for at berolige deres barn gennem begyndervanskeligheder, kolik, raserianfald og uundgåelige søvnløse nætter.

Plads til at vokse

Mens designe børnehave, Husk at denne opsætning meget hurtigt vil være vokset. De bedste børnehaver er dem, der kan være let tilpasses til en ny ordning, møbler, når barnet er klar til en almindelig seng eller skrivebord. Denne tilpasningsevne kriterium gælder også stil i rummet. Mens en forælder kan glæde i infantile og kønsspecifikke værelsesdesigns, kan et voksende barn ikke altid forstå dem. Væg farver er relativt let at ændre, men en helt ny ordning af gardiner, sengetøj og tæpper kan blive dyrt ned ad vejen. Holde de grundlæggende funktioner i rummet neutral nok til at tilpasse sig skiftende smag er et smart træk.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com