De bedste produkter til at dræbe krybende Charlie

February 20

Vel vidende at krybende Charlie, Korsknap hederacea, er medlem af mynte familie vil give de fleste gartnere grund til at bekymre dig, hvis de finder det i deres græsplæner eller blomsterbede. Et andet fælles navn, ground ivy, giver yderligere spor at du ikke ønsker denne berygtede ukrudt i din landskab. Uanset din tilgang til at slippe af med dette anlæg, er det sandsynligvis vil tage flere angreb til at fjerne det; starte med de bedste produkter til at dræbe krybende Charlie.

Produkter med Triclopyr

Triclopyr, tidligere kun tilgængelig som en pensel killer men nu tilgængelig til at kontrollere ukrudt, er sandsynligvis den bedste herbicider for at dræbe krybende Charlie, ifølge Cooperative udvidelse specialister. Få produkter indeholder triclopyr som eneste aktive ingrediens. Fra offentliggørelsen er Ortho's Weed-B-Gon Fuglegræs, kløver og Oxalis Killer et sådant produkt, der er mærket til brug på krybende Charlie. Mange produkter indeholder triclopyr også omfatter andre herbicidaktivstoffet ingredienser, der kan være effektivt dræber krybende Charlie, som bekæmpelse, som også indeholder clopyralid, og Turflon, der indeholder 2,4-D. Sådanne produkter arbejde for at dræbe krybende Charlie selv i sommermånederne, ifølge Michigan State University specialister.

Produkter med Dicamba

Dicamba er en anden herbicid udvidelse eksperter identificere som effektivt dræber krybende Charlie. Produkter, der indeholder dicamba er typisk kombineret med to andre aktive ingredienser, 2,4-D og MCPP. Dem mærket til brug i kampen mod krybende Charlie omfatter Rockland Corporations tre måde græsplæne ukrudtsmiddel og Gordon's Trimec.

Produkter med 2,4-DP

Selv om eksperter nævner typisk produkter med triclopyr og dicamba som mest effektive i drab krybende Charlie, kan 2,4-DP i kombination med andre ingredienser være effektiv, også. Et sådant produkt er Weedone DPC, som kombinerer 2,4-DP med 2,4-D.

Overvejelser

Selvom herbicider er et velkendt værktøj til mange gartnere, fortjener disse stærke kemikalier respekt. Læs etiketten af ethvert produkt til at sikre, at det indeholder de ingredienser, du leder efter i en formulering, der er registreret for at dræbe krybende Charlie. Bemærk hvad andre planter herbicid dræber; du ønsker et produkt, der ikke vil dræbe græsplæne græs eller andre ønskværdige planter, hvor du kæmper krybende Charlie. Nogle produkter kan kræve en licenseret pesticid applikator.

Produktnavne og ingredienser er ikke de eneste ting, du behøver at vide; timingen af herbicidet programmer er ofte vigtigt. For eksempel, er pre emergent herbicider ikke effektiv i styringen krybende Charlie, dels fordi det er en flerårig plante i stedet for en sædekorn årlige. Det er vigtigt at anvende postemergent herbicider til aktivt voksende ukrudt. For krybende Charlie er det bedste tidspunkt at anvende disse produkter i løbet af efteråret eller foråret, når planterne er i blomst.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com