De bedste produkter til at rense granitbordplader

June 25

De bedste produkter til at rense granitbordplader

Granitbordplader er blevet populære i moderne køkkener og badeværelser. Fås i mange farver, teksturer og mønstre, granit kan forbedre ethvert hjem decor. Granit giver en meget hård overflade, som er resistente over for varme og ridser. Når forseglet korrekt, vil simple rengøring og pletten undgåelse holde en granit bordplade ser poleret og skinnende i mange år.

Granit

Granit er en af de stærkeste og mest naturlige materialer. Det stammede fra jordens kerne i en flydende form kaldet magma. Under ekstremt tryk og varme, og i løbet af millioner af år blev magma en tætte vulkanske sten, der er nu udvindes og udformet i bordplader og fliser. Granit er næsten umulig at ridse og med korrekt brug og rengøring, forbliver plet - og bakterier-fri.

Hvad skal man bruge

De bedste produkter til rengøring af granitbordplader er rengøringsmidler lavet specielt til rengøring natursten. Disse er normalt tilgængelige fra en isenkræmmer eller et sted der sælger natursten. Disse rengøringsmidler er pH neutralt--hverken sure eller basiske-- og kommer i glat flydende form, der ikke vil ridse granitten. Brug en blød klud til at anvende den rengøring flydende til bordplade og Gnid forsigtigt. Skyl køkkenbordet grundigt efter rengøring, og tør det med en anden blød klud. Hvis du ikke kan finde et speciale sten sæbe, så brug mild opvaskemaskiner flydende og varmt vand, igen skylning køkkenbordet efter rengøring. Gentagen brug af opvaskemaskiner sæbe som en renere vil dog opbygge restkoncentrationer, der kan sløve overfladen af granit.

Hvad man ikke skal bruge

Brug ikke almindelige rengøringsmidler som glasrens, blegemiddel eller nedtrapning greasers. Disse rengøringsmidler indeholder skrappe kemikalier, der vil skade granitten. Rengøringsmidler, der er sure eller alkaliske vil forringe granit sealer og kan endda etch ind i stenen. Naturlige rengøringsmidler som citron juice, eddike eller orange olie er også sure og bør ikke bruges. Rengøringsmidler, der indeholder enhver form for slibende pulvere, såsom badekar og fliser rengøringsassistenter, vil skabe minuscule overflade ridser i bordpladen og bliver kedelige dens overflade.

Undgå pletter

Med regelmæssig rengøring, vil en granit bordplade ser poleret og skinnende i lang tid. For at undgå alvorlige duppes pletter, der bliver brug for stærkere rengøring, op ethvert spild, når de opstår. Straks fjerne snavs eller grus på køkkenbordet. Ikke trække noget på tværs af granit overflade som dette kunne skabe mindre ridser i dens poleret overflade pletter kan ligge.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com