De bedste senge for dårlig ryg

January 24

Skum eller luftmadrasser er typisk de bedste senge for folk med dårlig ryg fordi de giver stabil støtte, ifølge The sove Guide. Madrasser med foråret spoler ujævn støtte og har tendens til at lægge pres på følsomme områder. Nødhjælp i rygsmerter site bemærker også at foråret-coil madrasser Skift, når en person bevæger sig eller får i eller ud af sengen, som forstyrrer en anden sovekabine i sengen.

Tempur-Pedic madras

Tempur-Pedic Madrasser er lavet af visoelastic skum, konturer til form af en sovende krop og understøtter sleeper for at lindre trykpunkter. Luftgennemstrømningssystem i basislaget skum lader luften cirkulere gennem madrassen og holder det cool.

Tempur-Pedic Deluxebed har en Tempur Comfort foam lag, en Tempur støtte skumlag, og en base lag af skum med luftstrømmen system. Tempur-Cloud er blødere end Tempur-Pedic og har en Tempur-ES skumlag, en Tempur støtte skumlag og base skumlag. Både omfatter et overdådigt lynlås cover og en seng foundation er fremstillet af MDF plader er omfattet i micro-suede.

Hukommelse Skummadrasser

Hukommelse Skummadrasser giver fast støtte for sveller og forårsager ikke trykpunkter. Flere producenter tilbyder hukommelse skummadrasser i en bred vifte af stilarter.

AngelBeds luksus madras er lavet af flere lag af hukommelse skum på en ventileret skumlag. Madrassen er indkapslet i et stræk terry velour betræk.

Skummet anvendes i Vienna madrassen af Bragada er tættere og blødere end de fleste andre hukommelse Skummadrasser. En quiltet cashmere dækning med naturlige fiber fyld omgiver flere lag af skum.

Inspiration madrassen af firmaet Healing er lavet af flere lag af hukommelse skum i en quiltet fugtspredende dækning. De overflade lag af skum indeholder kanaler til luftcirkulation og køling.

Sealy Posturepedic sande Form krystal havet madras er lavet af flere lag af indviklede og solid hukommelse skum med en indbygget kropsholdning-Core vægt distribution lag og en varme-wicking quiltede dækning.

ComfortAire madras

ComfortAire madrasser har justerbar luftstøtte systemer. Twin size madrasser har et luftkammer, fuld og queen size madrasser fås med en eller to luft kamre, og king size madrasser har to luft kamre.

DreamAire Cirrus madrassen af ComfortAire har latex gummi luft kerner i en skum support system toppet med en blød krumme skum pad. Det er indkapslet i en quiltede dækning og har en hurtig, men noget støjende, air-kontrolenhed.

GS500 madrassen har air kamre omgivet af blødt skum. Dækslet quiltet euro-top er også foret med skum. Air-kontrolenheden er roligere og langsommere end DreamAire enheden.

Jubilæum madrassen har air kamre i comfort foam med indviklede skum på den ene side og flere lag af skum på anden siden for dit valg af komfort. Dækslet til tyk euro-toppen er foret med holdbare elastiske skum. Air-kontrolenheden er den roligste og langsomste model.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com