De bedste sko til havearbejde

December 11

De bedste sko til havearbejde

Hvis du nogensinde har haft lyst til at droppe alt og hoved til haven for at gøre en lille oprydning, chancerne er, du iført Amerikas foretrukne havearbejde sko: et par sneakers. Tid til at gøre alvor af din hobby--både af hensyn til din have og dine fødder--ved at investere i et par sko skræddersyet til havearbejde. Udforsk de forskellige valg i havearbejde fodtøj til at beslutte, som passer bedst til dine behov og stil før du handler, så du er så vidende om havearbejde sko, som du er om stauder.

Havearbejde træsko

Gummi træsko er så eftertragtede af tulip avlere i Holland, da de er af haven tryllekunstnere i Det Forenede Kongerige og den nye verden. Træsko er nemme at få af og på, kommer i alle farver til jakkesæt mænd og kvinder, og stilarter til havearbejde er skåret lav i ryggen, så du kan bøje over gentagne gange uden at generere vabler. Træsko er nemme for at rengøre--fange slangen og slippe af med jord, snavs og ildelugtende gødning hurtigt. Premium træsko tilbyder ekstra funktioner, fra svedtransporterende foringer til lugt og svamp frastødende kvaliteter. Mund beskyttelse er ikke en funktion af tilstoppe, så hvis du planlægger at plyndre tilgroede værfter, skal du muligvis mere robuste fodtøj. Træsko er ofte købt af Nyomvendte, fordi de er billige, så hvis havearbejde viser mindre tilfredsstillende end du havde forestillet mig, forvandle dem til mode erklæringer.

Havearbejde sko

Hvis din have strækker sig fra værftet til gårdhave, du har brug for en havearbejde sko, der ikke vil glide og dias på bunddække, mursten og cement. Vælg en vandtæt læder eller ruskind havearbejde sko, der er så let at sætte på og tage som en træsko, Velcro lukninger eller industrielle fasteners. Have sko funktion skridsikre såler og er begunstiget af højtstående gartnere, der ikke ønsker deres foretrukne hobby indskrænket af frygt for at bryde en knogle. Dommer havearbejde sko af deres konstruktion, hvis du sammenligner mærker og stilarter. Vælge ene med den bedste limning funktioner, såsom gummisåler sammenvokset til fodtøj så stramt, ingen mængde af vand kan trænge ind i skoen. Havearbejde sko køre pris farveskala, men som en tommelfingerregel, jo bedre konstruktion, jo højere pris tag, så base dine køb beslutning på dit budget og mængden af komfort og beskyttelse du søger.

Havearbejde støvler

Hvis beskyttelse og komfort i haven langt opvejer en attraktiv havearbejde sko, vælge vandtætte støvler, som du ikke vil finde mere passende fodtøj til slogging gennem regn-gennemblødt rækker af veggies og blomster. Gummi modstår en lang række jord og vand betingelser samt græs pletter, og dine fødder vil føle sig godt tilpas når du bære dem, især hvis du vælger støvler med en blød foring. Vælg en boot, hvis din landskabsarkitektoniske udfordring er tunge. Når du er færdig, slange ned din vandtætte støvler og håndklæde tørre dem til at fjerne overskydende vand før de giver dem til luft tørre. Forvente at skulle betale mere for en god par havearbejde støvler end du ville til træsko og haven sko, men de laver en smart investering over tid.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com