De bedste skruer til en Pool dæk

June 3

De bedste skruer til en Pool dæk

Ejere af hjem swimmingpools bygge almindeligt træ dæk støder op til swimmingpoolerne som et loungeområde, swimmingpool-området ser mere attraktive og at skære ned på mængden af snavs, der spores i puljen. Typer af skruer anvendes på dæk skal tillade den bedste brug af dæk og længste liv fra skruerne ved at betragte vejrforholdene.

Figur

Dæk bygherrer udnytte fladskærms-ledet skruer for at holde dæk boards til gulv bjælker. Den fladt hoved tillader builder til vask skrue flugter med overfladen af brættet eller endda lidt dybere uden at bore en pilot hul for skruen og derefter bruge en undersænker værktøj til at skabe en lille fordybning til at passe hovedet af skruen. Bygherrer bruge skruer, der accepterer en Phillips skruetrækker punkt eller har en særlig firkantet hul, der passer til en firkantet bit i en boremaskine.

Længde

Standard træ dæk boards måle en fuld en-inch tyk. På de fleste dæk er en to-tommer dæk skruen tilstrækkeligt at fast holde dæk brædder på plads. I et dæk til en swimming pool, ville ved hjælp af skruer, der er 2 1/2-inches lang tid være et bedre valg fordi træet kan være underlagt hyppige fugtighed, og der vil være flere kører og aktivitet langs pool-kanten af dækket end ville opstå på de fleste hjem dæk.

Materiale

Kemikalier, der anvendes til vejr-bevis pres behandlet dæk tømmer er ætsende nøgne stål. Dæk bygherrer brug keramisk-belagt skruer til at beskytte integriteten af stål i skruerne. I en pool miljø, hvor skruerne bliver ofte våd med chlorerede vand, kræver nogle husejere eller bygherrer anvendelse af mere kostbare rustfri skruer.

Andre overvejelser

Fordi mange af mennesker, der bruger et dæk i nærheden af en swimmingpool være barfodet, være sikker på hver skruehovedet er på eller under overfladen af dæk bestyrelser. Sørg også for enhver Splinter, der kan poppe op fra skruen bliver indsat er slebet eller skrabes væk. Nogle boligejere vælger et kompositmateriale som Trex eller andre mærker i stedet for behandlede tømmer pyntede. Disse "plast" woods kræver brug af specielle skruer rådighed fra forhandlere, der sælger den pyntede.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com