De bedste skygge træer for sydøst

March 26

De bedste skygge træer for sydøst

På en dampende varm dag er det rart at finde et skyggefuldt sted hvor du kan slappe af og køle ned. I det sydøstlige USA, med dens lange varme somre, finde et skyggefuldt sted er særlig vigtig. Hvis du påtænker at plante skygge træer på din Dixie hjemmeside, omfatter nogle af bedste arter willow eg, Shumard eg, Ambratræ, rød ahorn eller live oak, hver især er en naturlig træ.

Willow eg

Willow eg (Quercus phellos) vokser på tværs af hele sydøst, fra østlige Virginia til Southeast Texas. Nå en højde på modenhed af omkring 80 fod, er willow eg hyppigt plantet som et vejtræ og skygge træ. På grund af den store spredning af grene, bør willow oaks plantes i store åbne arealer, såsom parker eller skole campusser. Et næringsstof-intensive arter, willow oaks billetpris bedst hvis plantet i fugtige alluviale jord med en høj koncentration af organisk materiale.

Shumards eg

Shumards eg (Quercus shumardii) eller Shumard eg er et stort træ, som kan nå en højde af næsten 100 fødder. Træet vokser godt på tværs af hele sydøstlige region. Med en bred åben krone og lige kuffert, er det også ofte plantet som en street, på grund af sin høje tolerance til luftforurening i byområder. USDA anbefaler også træet som en egnet skygge træ for parker, hjemmesider og motorvejen median strimler.

Ambratræ

Ambratræ (Liquidambar Ambratræ), undertiden kaldet amerikansk Ambratræ, er en meget stor skygge træ indfødte til sydøst. Hvis der er allerede en voksende på din ejendom, og du har tålmodighed, kan det godt nå 140 fødder i højde. Kendt som en skygge træ i efteråret skiftende blade af Ambratræ overgang fra mørk scarlet rød til mørk orange før endelig dreje lyse gule. Træet er let at identificere sig med sin karakteristiske stjerne-formet femtakket blade.

Rød ahorn

Rød ahorn (Acer rubrum) er en hurtigt voksende hårdttræ velegnet til det sydøstlige USA. Efter Mississippi State University er en rød ahorn et fremragende skygge træ valg, som dens kompakte crown producerer rigelig skygge under dets grene. Rød ahorn er ikke kræsne omkring jorden, vokser godt i enten tørre bjergegne jord eller fugtige områder. I efteråret dreje bladene af røde ahorn en strålende scarlet red. En ældre model vil vokse til omkring 90 fod i højden.

Live Oak

Hvis du bor langs Gulf Coast, er en fremragende skygge træ og et levende symbol på den "gamle syd" den majestætiske live eg (Quercus virginiana). Og mens træerne er relativt korte, vokser til en højde på kun 50 fødder, deres tætte brede kroner gør dem et ideelt landskabspleje valg hvis skygge er dine ønskede mål. Træet har tjent sit navn, fordi det ikke kaste sine blade, hvilket gør det stadig grønne. Live oaks vokser bedst i veldrænet sandjord.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com