De bedste steder at bruge Wainscoting

July 4

De bedste steder at bruge Wainscoting

Wainscoting har været anvendt siden kolonitiden. I traditionelle wainscoting, er hævet paneler installeret fra gulvet op ad væggen til en højde på mellem 30 og 40 inches. Wainscoting er mest almindeligt anvendt i dinning værelser. I en spisestue, wainscoting top jernbane strækker sig fra væggen for at beskytte det mod skader forårsaget af stol rygge, dette er kendt som en stol jernbane. I dag er forskellige sorter af wainscoting tilgængelige til brug i enhver form for rum, herunder badeværelser, stuer, foyerer, trappeopgange, soveværelser og huler.

Badeværelser

Badeværelset er et uformelt rum, der er bedst forstærket med beadboard wainscoting. Beadboard tilbyder et mindre formelle udseende end traditionelle hævet paneler, men stadig fanger wainscoting dramatisk udseende. Fugt-resistent paneler kan erstatte traditionelle keramiske fliser til at dække bunden halvdelen af badeværelset vægge. Panelerne kan males enhver farve. For en vedligeholdelsesfri mur, der ikke meldug, warp eller rådne, så prøv ekstruderet PVC beadboard. PVC mangler de mangler, der giver ægte træ beadboard karakter, men det kan også males og vil vare i årtier.

Dinning værelser

Stil med wainscoting bruges i en spisestue, afhænger af den overordnede stil i et hjem. For eksempel, skaber beadboard wainscoting en afslappet spisestue, der fungerer godt i en feriehytte-stil hjem. Overlay wainscoting giver en mere formel føler til et værelse og virker bedre i formelle victoriansk stil huse.

Trappeopgange og Foyers

Wainscoting er en måde at binde en trappeopgange og foyeren sammen. En simpel beboelse bedømmelseskomite wainscoting tilføjer dimension uden at gøre rummet til en dramatisk omdrejningspunkt. Matchende højden af wainscoting til højden af trappe gelænder tilføjer balance til rummet. Wainscoting behøver ikke at binde en foyer og trappeopgange sammen. Simpel wainscoting kan bruges til at adskille visuelt en trappeskakt fra et andet rum eller til klart at definere plads af en foyer.

Andre værelser

Typen af wainscoting bruges i et soveværelse følger de samme regler som en spisestue. Kompleksitet af design skal matche med stilen i hjemmet og den person, der bor i soveværelset. Udarbejde wainscoting ikke rigtig passer ind i et barns værelse. Vaskerum følger normalt afslappet stil med et badeværelse. Håndværker stil med wainscoting, som har en stor top jernbane, der kan bruges som et display hylde, er et populært valg for huler.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com