De bedste steder at sætte Gas grill

May 12

De bedste steder at sætte Gas grill

Når det kommer til ejerskab af gas - og propan-fyret grill, er de fleste af hvad vil sikre deres sikker brug om, hvad du ikke gøre end hvad du gør. Forsigtighed bør blive din standardindstilling for deres brug, placering, lager- og pleje. Gas grill kan forenkle din grill, men en fejlplaceret grill kan forårsage brand eller skade.

Heller ikke for indendørs

Grill placeres udendørs i godt ventilerede rum. Hvis du overveje deres propan tanke at være potentielle bomber, er du sikkert enig i, at de ikke er noget du gerne vil have i dit hjem. Ligeledes, grill bør ikke placeres eller anvendes i din garage.

Propan Tank tilstand

Vedligeholdt ordentligt og lagrede kampvogne er meget usandsynligt, at eksplodere, lække eller forårsage brand. Af dens produktion design, kan tank på din grill tåle en hel del af eksterne skader. Dog kan ældre, korroderede tanke forårsage skade. Udsat for varme, gas inde i din tank udvider, og hvis ikke ordentligt til huse, det kan lække eller eksplodere. Hvis din tank viser tegn på slid eller rust, erstatte den.

Tank brug og opbevaring

Vælg et websted for din gasgrill, der ikke eksponerer tank til unødig stress. Hvis tanken ikke er lukket under din grill, Sørg for at placere det for at undgå direkte sollys og eksponering for elementerne. Opbevar ikke ekstra tanke udendørs nær tanken i brug på en tændt grill. Når grillen ikke er i brug, skal du slå det fra, herunder tank ventil. For fjerntransport af din grill, fjerne sin tank, og ikke gemme tanken i din bil.

Grill placering

Bruge din grill i et område fra bygninger, børste og grene. Ryd væk brændbare materialer, mens grilning. Holde din grill i et område, der vil forsikre din nem adgang til det, så du aldrig forlade en automatiseret flamme. Grill kan bruges på gadeplan dæk i private boliger eller lejligheder. Dog Kontroller din by brand ordinancer for specifikke bestemmelser vedrørende brug af grill. Grill bør ikke placeres eller anvendes på indgangsparti, der ligger over stueetagen enheder.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com