De bedste stedsegrønne buske

December 27

De bedste stedsegrønne buske

En busk er en type af woody plante ligner men ofte meget kortere end et træ. Buske er klassificeret efter deres højde (normalt under 15 til 20 fod) og deres flere stængler. En stedsegrøn busk er en busk, der har sine blade året rundt. Stedsegrønne buske anvendes ofte i en have som en slags kulisse til ikke-stedsegrønne træer, der kaster deres blade om efteråret og ofte forblive nøgne om vinteren. Husk, forskellige buske kan trives i forskellige områder på grund af temperatur, vejr og jord.

Gwenllian

Gwenllian (videnskabeligt navn: Viburnum tinus) er en nem at vedligeholde evergreen, der indeholder dyb pink blomsterknopper om vinteren sammen med mørke, læderagtige, grønne blade. Busk vil overleve i skyggen, selvom blomsterne blomstre bedst når i fuldt sollys. Busk ikke behøver særlige jordbundsforhold, at undgå vinden, eller har brug for at blive plantet på nogen bestemt tidspunkt af året. Du kan selv skære ned busken til næsten jordoverfladen i foråret hvis det er nødvendigt. Gwenllian vokser til omkring 10 fod høje på de fleste.

Pink Eskallonia

Pink Eskallonia (videnskabeligt navn: Eskallonia macrantha) behøver ikke en masse vand for at overleve og har en smuk blomstrer i foråret og sommeren. Blomstrer er rose-lilla og kan vare fra midten af foråret indtil begyndelsen af efteråret. Busk vokser omkring 8 til 10 fod og vokser bedst, når det sættes i jord, der er godt drænet. Pink Eskallonia også tåler salt miljøer, som giver mulighed for at vokse i et område, der kan modtage salt indskud i din have.

Itea Ilicifolia

Itea Ilicifolia, kendt af sin rakler bleg grøn blomster med en udpræget søde duft, er en fantastisk måde at sætte nogle forskellige i din have. Denne Busk er typisk dyrket mod en mur, men det kan dyrkes fritstående så godt. Planten kan overleve ganske godt i frugtbar jord, selv om det er bedst at undgå kolde vinde. Det er en hård busk til at dræbe, så det kan være en god busk at starte ud vokse, hvis du er en busk nybegynder. Itea Ilicifolia kan vokse til omkring 10 fod inden for et par år.

Holly

Holly buske (slægten Ilex) omfatter hundredvis af stedsegrønne buske og har det velkendte udseende af tornede, blanke blade med farverige bær. Holly buske kan plantes og dyrkes i alle 50 stater og ofte vokser bedst, når de er plantet i efteråret under en kold ramme. De overlever godt i fuld sol eller delvis skygge og vokser bedst når de sættes fugtig, men veldrænet jord. Afhængigt af arten, kan holly vokse forbi punktet af en busk og ind i højden af et træ.

Fargesia Murieliae

Denne busk kan klassificeres som en bambus, hvilket gør anlægget meget lettere end mange tykke buske og giver din have nogle forskellige. Busk kan nå omkring 10 fod i højden og overlever bedst i fugtig jord og lys skygge. Hvis din have er blæsende og tør, Fargesia murieliae ikke vil vokse vil, men hvis givet ideelle betingelser, busk vil vokse ganske godt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com