De bedste stil vindue behandlinger for mit vindue

December 18

De bedste stil vindue behandlinger for mit vindue

At vælge de bedste vindue behandlinger for et vindue indebærer mange beslutninger. Ikke kun skal du tage formålet med dækningen i betragtning, men også din egen personlige design præference. I sidste ende afhænger de bedste stil vindue behandlinger for dit vindue dig og din vurdering af hvad der er vigtigt.

Formål

En overvejelse i at vælge et vindue behandling indebærer funktionen af behandlingen. For eksempel, hvis du har en havudsigt eller bybilledet, du ønsker at fremhæve, vil vindue behandling være anderledes end hvis dit vindue åbner ud til en nabos soveværelse eller har udsigt over en befærdet gade, hvor personlige oplysninger kan være et problem. Eller måske du har en østlige-vender vindue, der giver mulighed for i morgen lys; men du arbejde nætter og kræver et vindue behandling til at blokere for solen.

Figur

Form af et vindue afspejler på form for vindue behandling kan du bruge. Selvom et standard vindue kan udnytte de fleste glarmestre, kan en nonstandard form udgør en udfordring og kræver en tilpasset vindue behandling. Selvom der kan være andre vinduer, som et buet vindue, cirkulært vindue, glasmaleri eller en ottekant vindue, som du måske ønsker at understrege, på grund af deres usædvanlige form kan ikke du giver nogen vindue behandling.

Decor

Kigge til dit værelse indretning, når de vælger typer vindue behandlinger. Indretningen vil give dig retning stof valg og farver til behandling. Det kan endda foreslå typen af behandling skal bruges til vinduet; for eksempel kan et land design bruge Zefyr gardiner, mens moderne design kan modtage plantage skodder. En formel værelse kan bruge gardiner med tynde nedenunder, mens en afslappet strand design kan bruge hvid bomuld gardiner eller skodder.

Omkostninger

En anden overvejelse for vindue behandlinger indebærer de omkostninger, som vil variere baseret på antallet af windows du har og størrelsen af disse vinduer. Vinduer, der kræver særlig opmærksomhed, såsom en cirkulær eller buet vindue, resultere normalt i en højere pris end standard-størrelse windows. Stof priser kan variere afhængigt af hvorvidt et gardin er foret og typen materiale brugt til forhænget som linned vil koste mere end en bomuld materiale.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com