De bedste stole til en fløj tilbage svævefly

February 13

De bedste stole til en fløj tilbage svævefly

I opførelsen af en stol betegner udtrykket "fløj tilbage" to buede side stykker strækker sig fra toppen af hovedet skinnen og skrånende ned til taljen af stolen. På grund af dens bevægelse, bliver udtrykket "glider", som betegner en stol, der glider, ofte forvekslet med en rocker. Når skelettet af svævefly omfatter ramme, der ligner vinger og der også indsnævrer i en skrånende kurve slutresultatet er en fløj tilbage svævefly. Wing tilbage svævefly er ikke en ny innovation. Men på grund af billig import og udviklingen af arkitektur, der er valg af koordinerende stole til fløj tilbage svævefly, som er bedre end de fleste.

En anden fløj tilbage svævefly

Den bedste stol til at gå med den første fløj tilbage svævefly er en anden fløj tilbage svævefly. Den meget anatomi af stolen er bedst suppleres af en arbejdskammerat af samme stil og stof. Den anden fløj ryg stol danner et par. Placere par enten ved siden af hinanden eller overfor hinanden i en samtale område. Aldrig bruge tre fløj tilbage svævefly i den samme samtale indstilling. Dette syn fortrænger den visuelle rytmen, selv i et stort rum.

Hassock

Hver fløj tilbage svævefly behov en ledsagende hassock. Wing tilbage svævefly uden en hassock mangler en del af essensen af identiteten af stolen. Svævefly flytter frem og tilbage på løbere. Wing tilbage svævefly bevæger sig tilbage på løberne, kan det også vippe i taljen. I denne situation er det kun naturligt at bruge en hassock til at støtte en persons legeme i en afslappet stilling med ben forhøjet på hassock.

Windsor stol

Windsor stol er konstrueret af bent spindler, der har kørt gennem en drejebænk. Bagsiden af Windsor er let genkendes ved sin buede og overdimensioneret hoved jernbane. Buet hoved skinnen egner sig til de bløde linjer med polstrede fløj tilbage svævefly. Åbninger mellem spindler af Windsor stol give visuelle nødhjælp til området samtale ved ikke hindrer øjets yderligere se ind i resten af rummet.

Åben Splat tilbage Chippendale stol

Tilføje den åbne splat tilbage Chippendale stol til listen over stole, der er bedst for den fløj tilbage svævefly. Søgning efter et Chippendale stol med en gennemboret splat fra hoved skinnen ned til taljen. Disse ikoner, formet som en lyre, er det bedste valg blandt Chippendales. Bruge koordinerende stof på hjemstedet for Chippendales. Bryde op den visuelle monotoni af indstillingen samtale og købe høj kvalitet Chippendale reproduktioner med klo fødder.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com