De bedste støvsugere til frise tæpper

March 11

De bedste støvsugere til frise tæpper

Hvis du har bare haft dit nye frise tæppe installeret, er du interesseret i at holde det ser sit bedste. Du ønsker at holde den ren, men du ved ikke, hvilken vakuum er bedst at bruge. Efter en smule af læsning og forskning, vil du være klar til at foretage et valg.

Stive støvsugere

Stive er et mærke af støvsugere, der har mange forskellige vedhæftede filer. Hjem forbedring butikker som Home Depot, plejer at bære disse støvsugere. Gennemsnitlige størrelse er 4 til 6 gallon. Den stive hjemmeside rapporterer, at den 4-gallon model vejer 12 lbs. brugere på webstedet Epinions normeret stive støvsugere til en 4/5, viser denne model absolut har et stort publikum.

Electro Lux 7000

Hvis du ikke ønsker at holde din støvsuger og ønsker i stedet at rulle det bag dig, mens du flytter slange, derefter er Electro Lux 7000 modellen mere passende. Electro Lux 7000 er en dunk tomrum, der sidder på to hjul og er lettere at manøvrere end den stive vakuum. Denne model kan findes på en generel merchandise butik som mål. Som en ekstra bonus er det godt med gardiner og trapper samt.

Hoover U5780-900

Cyclon vakuum er en anden mulighed for at rengøre din frise løber. Modellen skaber en kraftfuld cyklon effekt inde til at trække snavs op fra gulvtæppet. Et eksempel på denne type af vakuum ville være en Hoover U5780-900. Denne model er mere som en traditionel oprejst vakuum, som du skubber, og det har ingen taske. Hoover model er anbefalet af vakuum kritiker hjemmeside.

Støvsugning frise tæppe

Uanset hvilken vakuum model endelig vælger nogle tips vil være universel i omsorgen for dit frise tæppe. Når du bruger vakuum, sikre jer indskrive højdeindstilling. Et andet tip ville være at køre vakuum over den frise løber mindst fire gange. Ud over et tomrum er et tæppe raken også et nyttigt redskab for en frise løber. Endelig, Sørg for at du har din frise tæppe professionelt dampet en gang om året. Dette, kombineret med den støvsugning, vil hjælpe din frise løber længere og ser pænere.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com