De bedste syntetiske materialer til badeværelse kabinet bordplader

March 16

De bedste syntetiske materialer til badeværelse kabinet bordplader

Badeværelset er et rum hvor ordentlig bordplade valg er afgørende. Fugtighed tendens til at være højere i badeværelset, og vandskader er mere udbredt, hvis bordplader ikke er forseglet eller renset ordentligt. For at imødekomme disse betingelser, er der en række af syntetiske materialer, der er fremragende til badeværelse bordplader. De fleste af disse produkter er billigere end natursten, beton eller fliser, og er betydeligt lettere at rengøre og vedligeholde.

Formica

Formica er en menneskeskabte plastik laminat, som ifølge thehousedesigners.com, koster mellem $25 og $50 per lineær fod installeret. Det er blandt de mest billig og nem at passe varer på markedet og tilbyder flere dusin farver og stilarter, afhængigt af producenten. Nogle vil endda give farve og stil tilpasning. Materialet er meget holdbar og kan modstå farvning og vand skader ud over skår og revner. Det kræver lidt mere end aftørring med sæbe og varmt vand. Det vil ikke modstå varmeskader, og det vil lejlighedsvis rive over tid.

Corian

Corian er et menneskeskabt produkt, der blev udviklet af DuPont Co. i 1960 ' erne. Det er en kombination af mineraler og akryl polymerer, der producerer et holdbart og smudsafvisende overflade. Det er ikke-porøse, hvilket gør det blandt de mest hygiejniske produkter på markedet, er forholdsvis billigt og fås i et bredt udvalg af farver, både fast og ribbet for at ligne stone. Ifølge thehousedesigners.com er prisen for Corian mellem $75 og $150 per lineær fod. Materialet vil modstå ridser og pletter. Derudover skår og revner er ikke et problem. Der er tre finish rådighed, hver har sin egen rengøringsbehov. Mat finish kræver en enkel Udvisk nedad med varmt, sæbevand vand eller ammoniakholdige renere. Halvblank finish kræve en countertop polish og en fugtig klud eller svamp til rengøring. En højglans-finish kræver en mere streng tilgang til rengøring, herunder en polsk, svamp rengøring og buffer til tørring.

Zodiaq

Zodiaq er et andet materiale fremstillet ved DuPont Co. Det er en kombination af kvarts og akryl polymerer, som giver det et kig, af naturlige stenarter. Det er en ikke-porøst materiale, hvilket betyder befri overfladen af bakterier er nemmere end med mest naturlige materialer. Blive det vil modstå varme, farvning og ridser og ikke vil beskadiget eller skæv af fugt og vand. Rengøring er nemt og kræver kun en tør med en våd svamp eller ikke-slibende rengøringsmiddel.

Hi-Macs

Hi-Macs er en akryl sten produkt fremstillet af LG Co Det er en kombination af bauxit, akryl og farve og er blandt de mest holdbare menneskeskabte produkter på markedet. Det er meget pletten og bunden-resistente, men vil normalt ridsesikkert hvis det kommer i kontakt med skarpe genstande. De fleste pletter er nemt rengøres med sæbe og vand eller et ikke-slibende renere, mens andre kræver en hårdere cleanser, blegemiddel eller skuresvamp. Ammoniak og acetone kan ikke anbefales.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com