De bedste termisk kaffemaskiner

November 6

Kaffemaskiner er kommet en lang vej fra dagene af komfur kaffemaskine. Nye kaffemaskiner kan gøre så lidt som en kop kaffe ad gangen, programmeres til at have din kaffe klar, når du vågner op om morgenen, og nogle endda male hele kaffebønner. Dem med en termisk karaffel vil holde kaffen varm i timer og er blandt de top-rated kaffemaskiner på markedet.

Cuisinart Grind-og-brygge

Cuisinart Grind-og-brygge er elsket af ejerne for sin fremragende brygning præstation sammen med funktioner som det automatisk slukker, der vil slukke apparatet når det er gjort, brygning, pause og mølle-funktionen, der tillader dig at hælde en kop kaffe, før hele puljen er færdig brygning, og en programmerbar timer, der kan indstilles til at starte brygning minutter før du står om morgenen. Som navnet antyder, kan denne maskine også male friske bønner som en del af brygningen ved hjælp af en speciel slibning kurv, der munder ud i kaffe direkte i filteret. Denne funktion er valgfri, dog, og maskinen kan bruges med hele-bønne eller formalet kaffe. Denne kaffemaskine leveres med en 10-kop termisk karaffel til at holde kaffe varm i timer. Det har også en kul vandfilter i reservoiret, der filtrerer klor og andre urenheder fra postevand.

Zojirushi frisk bryg

Zojirushi er en top-rated mærke til de fleste køkkenmaskiner. Den Zojirushi frisk bryg termisk karaffel har en 10-kop kapacitet og er effektiv i at holde kaffe varm uden brændende det. Som mange andre kaffemaskiner Zojirushi mærke har en automatisk sluk funktion, gør det muligt at servere kaffe, før hele puljen er færdig brygning og har et ur og forudindstillede timer, så du kan indstille den til at have kaffe brygget og klar når du ønsker det.

Bunn ThermoFresh

Bunn kaffemaskinen er grundlæggende i design med ingen ure eller timere eller endda en slibning indstilling. Ligesom det er konkurrenter på markedet, den termisk karaffel har en 10-kop kapacitet. Hvad adskiller det fra andre, selv om, er hvor hurtigt det brygger en fuld pot af kaffe. Bunn ThermoFresh kaffe maker har en indre vandtank, der holder vandet på den optimale brygning temperatur, så du kan få frisk kaffe i tre minutter.

Capresso kaffe Team

Capresso kaffe Team kaffemaskine byder på alle de bedste funktioner fra de andre mærker: en nem-at-læse digitalt Kontrolpanel kan du indstille den apparat timer at starte brygning når som helst foretrukne; der er fem programmerbare bryg beløb, så du kan brygge to, fire, seks, otte eller 10 kopper kaffe; og ligesom sin Cuisinart modstykke, den har en kaffemølle, bygget. Den Capresso grinder, selv om, er en professionel, solid-stål koniske burr grinder, og du kan vælge fra fem grinder indstillinger fra groft til fint trummerum. I forhold til Cuisinart har Capresso også en kul vandfilter til at hjælpe dig med at brygge en kande kaffe med bedst mulige smag. Denne kaffemaskine er en 10-kop termisk karaffel at holde kaffen varm uden at brænde det.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com