De bedste tomatplanter i Tucson, AZ

October 24

Tucson, Arizona har varme somre, milde vintre og lange vækstsæsoner, der varer omkring 278 dage. Beliggende i den amerikanske Department of Agriculture plante hårdførhed zone 8a, Tucson har de ideelle betingelser for voksende tidligt - for sent-modning tomat planter at bære frugt en gang (praecise) eller planter, der fortsætter med at bære frugt indtil den første frost (ubestemt).

Tidlig modning

Den sidste frost tidspunkt i Tucson er omkring februar 28, der gør tidlig modning tomat planter ideel til dyrkning i Tucson før den varm sommerdag start. En egnet praecise tomatplante er Sub Arctic masser, som modnes og bærer frugt i 45 dage. Ubestemt tomatplanter omfatter tidlige pige, der bærer frugt i 54 dage og tidlige kaskade, som modnes i 55 dage.

Midt sæson modning

Somrene er varme i Tucson, så der er kun et par tomatplanter, der vil gøre godt i de varme temperaturer i midten af sommeren. En ubestemt tomat plante resistente over for verticillium visnesyge og fusarium visnesyge og der modnes midt i sæsonen er mester. Den praecise tomatplante, der er verticillium visnesyge og fusarium visnesyge og modnes midt i sæsonen er bjerget foråret.

Eftersæson modning

Tucsons vækstsæsonen varer indtil den første frost, som opstår omkring November 29, så sene modning tomater er god til dyrkning i Tucson. Beefmaster, Supersteak og Delicious er ubestemt tomatplanter til eftersæson dyrkning i Tucson. Mountain stolthed og Floramerica er praecise planter, der modnes sent på sæsonen. Sen modning tomater skal masser af vand og skygge fra solens varme Tucson.

Lille frugtplanter

Tomatplanter modning i 65 til 70 dage forsynet med lille frugt 1 til 1 1/2 tommer i diameter omfatter praecise Mountain Belle og ubestemt store røde kirsebær, gul pære, Sweet Million og Super Sweet 100. Dværg tomatplanter for Tucson, modne i 45 til 52 dage omfatter praecise Tiny Tim, Cherry guld og nisse Hybrid II. Små frugter tomatplanter kan dyrkes i haven eller i en container når som helst i løbet af vækstsæsonen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com