De bedste Top-fryser køleskabe

April 21

Top-fryser køleskabe har et køleskab på bunden af enheden og en bred fryser på toppen. De bedste top-fryser køleskabe tilbyde frysere stor nok til at holde alle dine frosne fødevarer og ofte indeholder andre funktioner som en let defrost funktion, justerbare reoler og en indbygget ice maker. Mange af de bedste top-fryser køleskabe også omfatte energi-besparelse design.

Samsung

I J.D. Power og associeredes 2011 Home Appliance undersøgelse, Samsung køleskab Vurder "blandt bedste" og "bedre end de fleste" i næsten hver kategori. Samsungs serie af køleskabe omfatter 13 stilarter af top-fryser køleskabe, der varierer i farve og håndtag stil. Alle Samsung's top-fryser køleskabe omfatter en twist ice maker for nem adgang til is, justerbare hylder og placeringer, light emitting diode (LED) lys og en hygiejnisk deodorizer at holde fødevarer smager frisk. Samsung køleskab er normalt prissat nær den høje ende af top-fryser køleskab-markedet.

LG

LG'S top-fryser køleskab falder i den midterste prisklasse på markedet men er bedømt "bedre end de fleste" for samlede kundetilfredshed og pålideligheden af J.D. Power and Associates. Denne top-fryser køleskab måler 19 kubikfod og tilbyder hurtig afkøling teknologi. Ved hjælp af ion døren køling, forhindrer køleskabet vækst af skimmel og dårlig lugt. Køleskabet også funktioner spill protektor glashylder til giver mulighed for nem oprydning. Sensorer hjælpe køleskabet holde en ensartet temperatur.

GE

GE køleskabe er top sælgere på nationale hjem forbedring forretninger såsom Home Depot og Lowe's. Alle GE'S top-fryser køleskabe er prismærket henne ved lav til mellemtone i køleskab marked, hvilket gør dem overkommelig. GE Energy Star top-fryser køleskabe kommer i modeller der spænder fra 16 kubikfod til 21 kubikfod af lagerplads og er designet til at køre stille og roligt. Justerbar og spill-resistent reoler midler kan du arrangere køleskab for at passe til dine behov og nemt rydde op eventuelle messer.

Frigidaire

Frigidaire producerer top-fryser køleskab der er vurderet højt af forbrugere, der er på udkig efter en billigere køleskab. Køleskabe spænder fra 9 kubikfod til 21 kubikfod, hvilket gør dem ideelle til en lang række områder, herunder små lejligheder. Alle Frigidaire top-fryser køleskab indeholde en "butik-mere" organisation system, der omfatter justerbare glas eller wire hylder, luftfugtighed-kontrollerede skuffer og dør placeringer bred nok til at holde en gallon mælk.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com