De bedste træer for Pejsebrænde

January 14

De bedste træer for Pejsebrænde

Som en generel tommelfingerregel løvtræ tendens til at producere mere varme når brændt fordi de har en højere vægtfylde end nåletræ. Løvfældende træer, der mister deres blade hvert år, er løvtræ, mens nåletræer og stedsegrønne træer typisk er bløde og gøre fattige brænde. En del af grunden til, at stedsegrønne træer er den mindst nyttig nemlig brænde ligger i deres tilpasning til koldere og mere tørt klima, som forårsager disse woods at fastholde mere fugt og udtørre langsommere.

Løvtræ (25,000,000 BTUs af varme og højere pr. tør ledning)

Disse er de sværeste, tætteste skov tilgængelig i USA. Disse typer af træ (opført i rækkefølge efter højeste til laveste energioutput) vil brænde bedst, og er fantastisk til enhver brand: rock elm, shagbark hickory, hvid eg, bitternut hickory, sukker ahorn, bøg, red oak, gul birk, rød elm og hvid aske. Træ fra rock elm brænder mest effektivt at sætte ud 32,000,000 BTUs af varme pr. snor når de brændes.

Blødere Woods (20000000-24,500,000 BTUs af varme pr. tør ledning)

Disse skove vil ikke brænde samt for de hårde træsorter, men kan stadig vise sig nyttig i pejsen (igen opført i rækkefølge efter højeste til laveste energioutput): hvid elm, rød ahorn, tamarack, sorte kirsebær, hvid Birk, sort Ask, grønne aske og sølv ahorn. Den hvide elm kommer tæt på dens hårdttræ fætre med et output af 24,500,000 BTUs af varme pr. snor når de brændes. Mange af disse skove er fælles for tempereret og bjergrige regioner, og mindre almindeligt i koldere områder.

Blødeste Woods (15,500,000-19,300,000 BTUs af varme pr. tør ledning)

De fleste af disse er stedsegrønne, pine og nåletræ træer, hvilket gør det nemt at identificere hvilke former for træ, der ville være godt at undgå når at indsamle eller købe træ til brænding: Manitoba ahorn, stor tand aspen, Skarntyde, skælvende aspen, butternut, balsam poppel, white pine, basswood, white cedertræ, hvidgran og balsam fir. Balsam fir burns den mindste effektivt af gruppen, at lægge ud 15,500,000 BTUs af varme pr. tør ledning. De fleste af disse slags træ er hjemmehørende i nordlige klimaer, men kan også findes i tempererede regioner samt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com