De bedste typer af gulve til at installere Over beton

November 9

De bedste typer af gulve til at installere Over beton

Enhver beslutning om gulve over beton skal først overveje to faktorer: om beton er under lønklasse og hvor meget fugt konkrete bevarer. Beton nedenfor lønklasse, der er under jordoverfladen, passer ikke til nogle gulve, som solid hårdttræ. Selv vapor barrierer kan ikke giver tilstrækkelig beskyttelse mod fugt. Høj svedtransporterende, selv med betonfliser, der befinder sig på eller lidt over grade, skal repareres, før Gulvbelægning kan installeres korrekt.

Flise

Porcelæn fliser er en top valg enten over eller under grade installationer. Fliserne er resistente over for fugt og kan monteres direkte på beton. Male gulvet med en fugemasse, der holder tilbage fugt forbedrer ydeevnen af fliser. Materialet kommer i en række farver og mønstre, herunder nogle, som er lavet til at ligne naturlige sten eller endda træ.

Vinyl

Under kælderen eller betonplade betingelser holder vinyl sig godt. Hvis installeret som enkelte pladser, er våde eller beskadigede firkanter let at trække op og erstatte uden at rive hele gulvet op. Linoleum er et lignende produkt, der er mere miljøvenlig, fordi det ikke indeholder så mange toksiner som polyvinyl. Begge produkter sælges i farve ordninger og mønstre til at matche de fleste hjem design.

Cork

Cork er en naturlig og bæredygtig produkt, der bærer godt, tilbyder en smule af give for en blødere føler og er mere tilgivende end andre materialer med hensyn til fugt og luftfugtighed. Cork kommer forseglet eller ikke tætnet og anvendes til beton i planker eller firkanter, der Fastgør sammen for at skabe et gulv, der "svæver" oven på beton. Et flydende gulv kan udvide og kontrakt som én stor enhed, da det ikke er fastgjort direkte til de konkrete nedenfor.

Tæppe

Hvis du vælger tæpper under grade, gøre visse producenten anbefaler det produkt for den pågældende type af installation. Typisk, en indoor-outdoor stil bruges i nedenfor grade applikationer. Ovenfor lønklasse kan plader håndtere andre typer af tæpper, forudsat en fugt barriere er installeret først.

Træ

Fugtige kældre kan forårsage solid hårdttræ gulv planker til warp og twist, ødelægger gulvet. Konstruerede og laminat er dog mere stabil, fordi træet er lagdelt i stedet for at være ét solidt stykke. Ovenfor lønklasse plader kan acceptere fast eller manipuleret træ, men under grade ansøgninger er normalt kun egnet til manipuleret woods specialdesignet til under grade installerer.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com