De bedste typer af plænen gødning

October 30

De bedste typer af plænen gødning

Hvis du ønsker at tage sig godt af din plæne denne sommer, behøver du at vide hvilken slags gødning skal bruges. Selv om hver græsplæne er forskellige, kan at vide fordelene ved forskellige gødningsstoffer hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning. Gødning er typisk defineret ved deres formularer eller deres sammensætning, selv om overlapning opstår mellem kategorierne.

Flydende gødning

Flydende gødning er lette at anvende; Hvis du har en vandslange, kan du anvende flydende gødning. De tillader jævn fordeling og mindsker risikoen for at brænde dine planter, som kan ofte ske med granuleret gødning. Også, væsken absorberes hurtigere af planternes rødder, hvilket sikrer en hurtig reaktion. Det kan også bruges effektivt med ukrudtsmiddel, at opfylde to opgaver på én gang.

Granulerede goedninger

Granulerede goedninger kommer i flere varianter. Sorten time-release er nem at bruge og er stadig populære, skyldes, at det kræver færre ansøgninger i løbet af vækstsæsonen, har en minimal risiko for ikke at blive opslugt af jorden og faldt sandsynligheden for at brænde dine planter. Vanding din græsplæne kan bidrage til at fremskynde processen med at frigøre næringsstoffer i jorden. Sorten hurtig udløsning på den anden side skylder sin popularitet til hastigheden på dens virkning og dets lave pris. Du kan også bruge sorten hurtigt virkende under koldere vejr, selvom det frigiver bedre i varmere vejr. Virkningerne af sorten hurtigt virkende kan også være langsom afhængig af vanding i din plæne.

Syntetiske gødningsstoffer

Syntetisk gødning har en række fordele. De er hurtigt virkende og har en hurtig grønnere effekt, hey grundigt trænge ind i jorden, og er nemme at bruge. De udleder kvælstof hurtigere end organiske gødningsstoffer. De kan dog også brænde din græsplæne (på grund af typerne af kemikalier, der anvendes i dem), så vær forsigtig, når du bruger syntetiske gødningsstoffer.

Organisk gødning

Med væksten i den grønne bevægelse, organiske gødningsstoffer, dem, der foretages af en gang-levende organismer og/eller produkter fremstillet af dem er blevet stadig mere populære. De anvendes ofte med brug af River, spredere og skovle. De nedbrydes langsomt, slippe kvælstof i jorden. Men de også forbedre jorden ved at tilskynde til vækst af mikroorganismer, hvilket giver mulighed for en tæt vækst af forskellige typer af græs og andre planter, græsplæne. De er bedst anvendt og brugt under fugtige, varme vejr. Kylling gødning, kompost og lava sand er eksempler på organiske gødningsstoffer.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com