De bedste udendørs haver

August 24

De bedste udendørs haver

Der er hundredvis af former for haver, der kan dyrkes og tusindvis af situationer, som gartnere skal tilpasses. Tilføjet til de situationer, hvor folk befinder sig som plads og klima er bekymringer om mangel på vand og jord mangler. Før du beslutte, hvilken form for haven du vil, det er vigtigt at spørge dig selv hvad du vil have ud af din have og hvad du er i stand til at give.

Xeriscape

Xeriscape landskabspleje er blevet populær i områder plaget af mangel på vand fordi landskabspleje er smukke og behovet for vand er reduceret. I stater såsom Texas, 25 procent af anvendte vand går mod landskaber, så vand distrikter og Texas landbrugs udvidelse Service generaladvokat xeriscaping. Xeriscape udnytter syv principper, der fører til at spare på vandet: planlægning og design af jordbunden analyse, praktiske turf områder, passende plante udvælgelse, effektiv overrisling, brugen af dækningsmateriale og vedligeholdelse. Plante udvælgelse er en meget vigtig faktor i xeriscaping, der er forskelligt fra region til region.

Buksbom

Boxwood haven, som blev introduceret til Nordamerika i midten af 1600-tallet, er en lav vedligeholdelse måde at skabe et attraktivt miljø. Der er omkring 160 arter af Buksbom, der bruges i container, topiary og bonsai haver. Boxwood buske varierer i størrelse og form af planten, leaf karakteristika, hårdførhed og vækst. Disse buske er ofte set i offentlige haver og parker samt private. Den amerikanske Boxwood samfund fastholder to af de største samlinger af arter i Washington D.C. beskæres i unik figurerne, Buksbom er plantet og mulched i efteråret og beskæres om vinteren.

Sommerfugl

Det første skridt i at starte en sommerfuglehave er at vælge de rigtige planter. Undertiden hjælpe planteskoler ved at sætte på etiketten af visse planter dem som sommerfugl-venlige. Den nordamerikanske sommerfugl Association giver en masse information til folk, der ønsker at starte en sommerfuglehave. Sommerfugl haver tegne sommerfugle med planter, insekter elsker. Ifølge Nissen øge sommerfugl haver sommerfugl befolkning i verden. Nogle mennesker vælger at plante en sommerfuglehave tilføje planter, der tiltrækker larver. Søren Nielsen giver oplysninger relateret til sommerfugl biologi, økosystemer, levesteder og konservering.

Container

Med så mange mennesker, der bor i lejligheder eller ejerlejligheder, er container havearbejde blevet populære. Der er mange planter, herunder grøntsager, krydderurter og frugttræer, der med succes kan dyrkes i containere. For at vokse med succes i en container, skal gartnere være opmærksomme på container størrelsen, mængden af sol behov, jord, gødning, vand og afstand. Alle disse detaljer vil blive bestemt af vegetabilske eller plante, der dyrkes. Nogle planter har brug for mere rod plads end andre. Dræning er også en vigtig overvejelse. Beholdere skal give hurtig dræning, men jorden bør give tilstrækkelig væskeophobning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com