De bedste vægge til en uopvarmet våbenhus

June 20

De bedste vægge til en uopvarmet våbenhus

Omslutter et våbenhus kræver materialer at arbejde med husets arkitektur. Tage tid til at designe en velplanlagt struktur, selvom våbenhuset er på bagsiden af huset. En typisk tre-sæson veranda, der er uopvarmede fungerer godt til spisning, sove eller underholdende. Vælge udvendige materialer, der giver god curbside appellere og indvendige materialer, der skaber unikke atmosfære. Stræbe efter en bjerghytte eller lakeside følelse, f.eks.

Match hus Design

En mulighed er at bruge sidespor, der passer til huset for at omslutte verandaen. Bruge tunge og groove eller vinyl sidespor, f.eks. Overveje en kombination af materialer som mursten og stuk, til at passe hjemmet design, også. Når du planlægger ydervæg dækker, forsøge at skabe en veranda design, der ser original til huset. Hvis veranda kabinet ligner en tilføjelse, kan det negativt påvirke boligens markedsværdi.

Forsegle og isolere

Isolering og godt forseglet væggene vil bidrage til at spare på opvarmning og nedkøling. Luft bevæger sig ud af våbenhuset kabinettet kan trække opvarmning og afkøling fra kraterets hus. Isolering med en høj r-værdi, såsom 33, vil hjælpe med at holde verandaen ved en permanent temperatur. Kontroller, at væggene er lukket tæt for at spare på opvarmning og nedkøling. Bruge caulking til tætning sømme i udhæng og omkring Vinduer, også.

Bland indvendige materialer

Indvendig vægbeklædning kan omfatte en række forskellige materialer. Stablet sten, kan cedar boards, gipsplader eller gipsvæg bruges i interessante kombinationer. Oprette lavere mure af stablede sten, der er accent af øverste vægge lavet af rustik brædder. For at holde veranda kabinet fra ser for mørk, omfatte en eller to vægge af gips materiale eller gipsvæg malet hvid eller creme. Maling boards en lys farve.

Indarbejde glas

Store vinduer og glasvægge vil skabe et indbydende udseende. Masser af glas vil fungere godt for en lukket veranda, hvis loftet på verandaen og vægge er velisolerede. Det er muligt at vedlægge nogle af veranda med glasblokke. Energieffektive udrulningen windows fungerer godt, også. Ethvert valg for vægmaterialer skal ser passende fra alle udvendige vinkler, så brug åbninger for glas, der ser passende i størrelse til at blande problemfrit med hjemmets udvendige design.

Oprette passende Foundation

Bruge fylder mere materiale på bunden af de udvendige vægge kun, som en mulighed. For eksempel kan du installere stablet sten eller mursten i bunden halvdelen og vinyl sidespor på den øverste halvdel. Men uanset hvad du bruger, skal harmonere med grundlaget for dit hus. For eksempel installere stablet sten på området foundation i dit hus til at blande med stablet sten.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com