De bedste væggen teksturer til badeværelser

September 28

De bedste væggen teksturer til badeværelser

Det er vigtigt at skabe glatte vægge for at forhindre mug i badeværelser. Mens tekstureret fliser og tekstureret væg papir ser indbydende, vil de begynde at havnen mug i denne fugt-laden miljø. Hvis du vil bruge en struktureret overflade, bruge det på bath Gulvbelægning i stedet for at forhindre skred. Imidlertid holde vægge, Bruser rum og lofter smidig og behændig. Lyse farver til at forhindre mug vækst samt.

Slick maling værker

Drywall dækket med halvblank maling eller højglans maling er populære. Disse materialer er relativt vedligeholdelsesfri over en lang periode. Drywall er billig i forhold til fliser eller træ, f.eks. At gøre væggene nem at rengøre, bruge maling med en glat overflade i stedet for en satin finish.

Polyurethan sæler træ

Træpaneler bør have en polyurethan belægning. Tunge og groove knudrede pine eller perle bestyrelsen paneler kan havnen skimmelsvamp i revner. Husk, at sort skimmel, for eksempel, er en kendt sundhedsfare. Ved forsegling overflader med en behændig fugemasse, vil du gøre væggene lette at rengøre med en fugtig svamp.

Flise tilbyder glathed

Keramik eller porcelæn fliser er en egnet løsning. Du kan oprette en marmor eller granit-lignende væg eller gulv er færdig ved hjælp af enten 12-tommer fliser eller meget større dele af flisen. Hvis du bruger en porøs flise materiale, forsegle det med en klar fugemasse at gøre flisen let at aftørre ren. Du vil gerne bruge rengøringsmidler til badeværelser på flise så godt, så brug en fugemasse, der vil holde op til gentagen rengøring.

Rå vægge Harbor skimmel

Holde sig væk fra rå stuk vægge i et badekar område. Mens gangene eller soveværelser ser passende med engelsk Tudor-stil stuk vægge med "honningkager" trim, for eksempel, springe denne teknik i badeværelset. Skimmelvækst vil finde sin vej ind i krinkelkroge af stuk, som var enten hånd anvendes eller sprøjtes på. Gips vægge med "honningkager" trim kan ser hvis du har stuk væggene i gangene eller nærliggende værelser.

Vinyl forbedrer tapet

Vinyl-belagt tapet er en anden egnet valg. Du kan bruge tapet med metallisk sektioner, integreret design af blomster og flere lag af designarbejde præget ind i papiret. Dog købe tapet, som du kan tørre ned med vand og badeværelse cleaner. Dette betyder, at papiret bliver nødt til at have en tyk belægning af vinyl klart frakke. Papir med strømmer eller forskellige teksturer af papir og linned, for eksempel, vil havnen skimmelvækst.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com