De bedste værelse dekorationer

November 16

De bedste værelse dekorationer indgyde din plads med stil uden at det føles generiske eller rodet. Dekorationer kan være simple ting du rent faktisk bruger. En klynge af falske frugt i en stærkt lakerede kurv siger "dekoration" Okay, men en lyse blå korn skål fyldt med friske blommer fra farmer's market er billig, visuelt attraktive og funktionelle.

Vise samlinger

Dele en samling for at personliggøre et værelse. Du kan ikke tænke på dig selv som en samler, men en samling behøver ikke at være mønter, frimærker eller baseball-kort. Har du et væld af Natkjoler? Hænge dem i en rullende vintage garderobe til at nyde deres farver og teksturer hver dag, i stedet for at lade dem sygne hen dybt inde i en kommodeskuffe. Er du en antik kamera møtrik? Dedikere en hylde i stuen til at huse dem. Selv husholdningsbrug fornødenheder som glasvarer og håndklæder kan være dekorative, når de er velvalgte og organiseret til visning, snarere end skjult i opbevaring.

Planter og dyr

Det lyder måske underligt at tænke på et kæledyr som en dekoration, men der er ingen hævde at en guldfisk i en smuk brandy snifter indstilling på en vindueskarmen over køkkenvasken gør det til et mere behageligt sted at vaske op. Oprette et terrarium med en chic cloche udgravet fra kælderen. Plante det med mos og en bregne for en lav vedligeholdelse tilføjelse til en stue. Kasser af køkkenurter tilføje farve og smag i køkkenet; en jasmin træ låner duft og elegance til et badeværelse. Et krybdyr terrarium gør en stor gave for et barn med en zoologisk bøjet og kan være udgangspunktet for en jungle-tema istandsættelse.

Familieportræt drejninger

Frem for at vise billeder af din familie, bruge billeder som udgangspunkt for at skabe originale portrætter. Forstørre et enkelt element af dine forældres bryllup foto--sige, deres hænder – til plakatstørrelse. Kopiere det i sort og hvid, og montere den i en elektrisk blå ramme. Juster barndom portrætter af dig og din honning langs en entre--et portræt for hvert år af dit liv. Vokse igen, hver gang du går ned i hallen. Spore billeder af din familie på tegnepapir, udelade nogle funktioner og overdriver andre. Farve dem med farveblyanter. Hænge dem fra bulldog klip over sofaen. Alle vil spekulerer whos kunstneren.

DIY projekter

Decoupage en medicinskabet med kopier af retro annoncer for barberskum. Gøre pudebetræk fra din oldemor mønstrede kjoler. Dukke op igen dit køkken frysere. Male striber på badeværelset væggen. Oprette en brudt Kina mosaik på et havebord. Bygge en lampe fra en whisky flaske. Konstruere en sofa ved hjælp af skum, krydsfiner og tunge elastik. Sy en lap quilt. Drej en kommode i et badeværelse forfængelighed. Braid genvundet plastikposer; spole dem for at gøre en velkommen mat. Tegne et billede. Brodere din hunds navn på hendes doggie seng. Male et gigantisk portræt af din hund til at kamuflere din beskadiget trægulv.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com